Kapadokya'da Anadolu Atesi Rüzgari Esti

Kapadokya’da baslayan 3. Uluslararasi Kapadokya Balon Festivali’nde sicak hava balonlari sabah saatlerinde gökyüzünü süslerken, aksam saatlerinde de konserlerle katilimcilar unutulmaz anlar yasadi. Anadolu Atesi’nin muhtesem danslari katilimcilari mest etti. Gecede isik, lazer ve ates gösterileri de yapildi.

Kapadokya'da Anadolu Atesi Rüzgari Esti
Bu yil 3.’sü düzenlenen Kapadokya Balon Festivali Balonfest 2022, sabahin ilk isiklari ile beraber basladi.

Ingiltere, Belçika, Hollanda, Lüksemburg, Isviçre, Almanya, Çek Cumhuriyeti, Brezilya, Ispanya, Makedonya, Slovenya ve Türkiye’den 16 farkli figürdeki balonlarla beraber havalanan 154 sicak hava balonu, gökyüzünü renklendirdi.

Aksam saatlerinde ise katilimcilar ilk önce Romen sanatçi Alexandra Stan’in söyledigi bir birinden güzel sarkilar ile costu. Festivalde ilerleyen saatlerde eglencenin dozu gittikçe arti. Anadolu Atesi dans toplulugu birbirinden güzel performanslari ile katilimcilara unutulmaz anlar yasatti.

3. Kapadokya Balon Festivali 3 gün daha devem edecek. Sabah saatlerinde 12 ülkeden gelen birbirinden ilginç figürlü balonlarin uçus gösterilerini izlemek isteyenler Kapadokya’ya akin ediyor. Kapadokya bölgesinde yapilan Sicak Hava Balon uçuslarina birde figürlü balonlar eklenince gökyüzünde görsel bir sölen olusturuluyor.
Kaynak: İHA