Haber Arşivi

Aç Kurtlar Iki Esegi Telef Edip Birini Yaraladi

Karabük’ün Yenice ilçesine bagli Degirmenyeni köyünde yerlesim yerine yaklasan kurtlar iki esegi telef ederken birini yaraladi.

9 Mayıs 2022 Pazartesi   11:54:50

Asker Ugurlama Konvoyunda Kavga

Arnavutköy’de dün aksam saatlerinde asker eglencesi için düzenlenen konvoyda kavga çikti. Kavga polisin müdahalesiyle son buldu.

9 Mayıs 2022 Pazartesi   11:53:20

Muratpasa'da Sualti Temizlik Timi Kuruluyor

Antalya’da, Muratpasa Belediyesi’nin Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve Inovasyon Merkezleri (ASSIM) Çevre Platformu, sualti temizlik timi kuruyor. Avrupa Birligi (AB) Sivil Düsün Programinin ‘Temiz Deniz Temiz Gelecek’ projesiyle dalis egitimi alacak 20 genç, Antalya Sualti Dernegi üyeleriyle ekibi olusturacak. Ilk sualti temizligi, 21 Mayis’ta tarihi Kaleiçi Yat Limani’nda yapilacak.

9 Mayıs 2022 Pazartesi   11:52:51

Bilecik'te Silahin Ateslendigi Kavganin Güvenlik Kamerasi Görüntüleri Ortaya Çikti

Bilecik’te geçtigimiz aksam yasanan ve bir polis memurunun kendisine saldiran sahsa 6 el silahla ates ettigi, ancak herhangi bir kisinin yaralanmadigi kavganin güvenlik kamerasi görüntüleri ortaya çikti.

9 Mayıs 2022 Pazartesi   11:52:49

Bashekim Arikan Ebelerle Bir Araya Geldi

Bilecik Egitim ve Arastirma Hastanesi Bashekimi Erkan Arikan, hastanede hizmet veren ebeleri ziyaret etti.

9 Mayıs 2022 Pazartesi   11:52:21

Evlilikte 30 Yili Devirmis Annelere Ziyaret

Bilecik Belediye Baskan V. Melek Mizrak Subasi, anneler günü dolayisiyla evliliklerinde 30 yili devirmis anneleri ziyaret ederek çiçek verdi.

9 Mayıs 2022 Pazartesi   11:52:20

Boyun Düzlesmesine Karsi Uzmanlar Uyariyor

Eskisehir Fizyomer Terapia Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tip Merkezi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmani Dr. Beyhan Yenerkol, boyun düzlesmesinin nedenleri, belirtileri ve tedavi yöntemlerine iliskin bilgiler verdi.

9 Mayıs 2022 Pazartesi   11:52:19

Konya'da Sifir Araçlari Tasiyan Tir Devrildi

Konya’nin Kulu ilçesinde sifir kilometre araçlari tasiyan tirin devrilmesi sonucu sürücü yaralandi, araçlarda maddi hasar meydana geldi.

9 Mayıs 2022 Pazartesi   11:51:53

Kas'ta 'Anneler Günü' Etkinligi

Kas Belediyesi tarafindan Akçagerme Sosyal Tesislerinde düzenlenen ’Anneler Günü’ etkinligi yaklasik bin annenin katilimiyla gerçeklestirildi. Televizyon sunucusu ve yazar Ikbal Gürpinar’in ‘söylesi’ yaptigi programda, ses sanatçisi Burhan Tüzer, konser verdi. Annelerin katilimiyla sandalye kapmaca ve sarki söyleme yarismasi yapildi.

9 Mayıs 2022 Pazartesi   11:51:52

Kaldirik Toplamaya Giden Sahis Derede Ölü Bulundu

Samsun’da kaldirik bitkisi toplamak için evinden çikan bir kisi dere içinde ölü olarak bulundu.

9 Mayıs 2022 Pazartesi   11:51:51

Denizli'de 4. Ulusal Karci Dagi Zirve Senligi Düzenlendi

Pamukkale Arama Kurtarma Doga Sporlari Kulübü (PAKDOS) tarafindan Denizli daglarinin ve dogasinin tanitildigi 4. Ulusal Karci Dagi Karababa Zirve Senlikleri hafta sonu Ornaz Mesire alani üzerindeki kampta çadir konaklamali olarak düzenlendi.

9 Mayıs 2022 Pazartesi   11:51:50

'Hisseli Harikalar Kumpanyasi' Tekrar Opera Sahnesinde

Türkiye’nin en çok bilinen ve en çok sevilen müzikali “Hisseli Harikalar Kumpanyasi” Samsun Devlet Opera ve Balesi prodüksiyonuyla tekrar opera sahnesinde sahnelenecek.

9 Mayıs 2022 Pazartesi   11:51:21

Ögrenciler Etwinning Projeleri Ile Gelecege Hazirlaniyorlar

eTwinning faaliyeti temelde Avrupa’nin farkli ülkelerinden ögretmenlerin, farkli okullardan ögretmenlerle deneyimlerini paylasip, fikir alis verisinde bulunabilecegi çevrim içi bir ortam olusturmayi amaçlaniyor. Ögretmenler, farkli ülkelerden iletisim kurduklari ögretmenlerle kendi egitim süreçlerine uygun sekilde projeler yapabilirler. Projelerde teknolojinin egitime adaptasyonu ve egitim süreçlerinde uygun sekilde kullanimi istenilen bir durumdur.

9 Mayıs 2022 Pazartesi   11:51:20

Almanya'da artan doğalgaz fiyatları kriz yarattı! Bild: Alman emekliler soğuk ayları Türkiye'de geçirmeli

Artan enerji maliyetleri tüm dünyada bir numaralı gündem maddesi haline geldi. Almanya'da doğalgaz tasarrufu konusunda dikkat çeken bir öneri ortaya atıldı. Alman emeklilerin, soğuk kış günlerinde Türkiye'nin güneyinde kalabileceği belirtildi.

9 Mayıs 2022 Pazartesi   11:48:10

Adatepe Baraji'nda Gün Batimi Görsel Sölen Sunuyor

Kahramanmaras’in Göksun ilçesinde bulunan Adatepe Baraji’nda günbatimi kartpostallik görüntüler olusturdu.

9 Mayıs 2022 Pazartesi   11:47:50

Sehitkamilli Milli Sporcu Bulgaristan'da Forma Giydi

Sehitkamil Belediye Spor Kulübü U14 Erkek Basketbol Takiminda forma giyen Batu Anlar, Uluslararasi Basketbol Federasyonu (FIBA) tarafindan Bulgaristan’da düzenlenen organizasyonda ay-yildizli forma giydi. Yildiz basketbolcu Anlar, parke üzerindeki performansiyla basketbol otoritelerinden basarili not aldi.

9 Mayıs 2022 Pazartesi   11:45:19

Uluslararasi Vestel Manisa Yari Maratonu Için Hazirliklar Tamamlandi

Vestel, Manisa Büyüksehir Belediyesi ve Manisa Organize Sanayi Bölgesi is birligiyle düzenlenen Uluslararasi Vestel Manisa Yari Maratonu 15 Mayis’ta gerçeklesecek.

9 Mayıs 2022 Pazartesi   11:44:51

BAÜN Hastanesinde Personel Kadrosu Bin 344 Oldu

Balikesir ve çevresine 3. basamak niteliginde saglik hizmeti veren Balikesir Üniversitesi (BAÜN) Hastanesi, tüm birimlerinde personel kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Balikesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ilter Kus, son 3 yilda yapilan çalismalar ve yeni personel alimlariyla üniversite hastanesinin personel kadrosunu büyük oranda güçlendirdiklerini ifade ederken, Tipta Uzmanlik Sinavi 1. Dönem yerlestirme sonuçlarina göre 78 yeni asistan doktorun daha uzmanlik egitimi görevine baslayacagini belirtti. Hastanede hizmet kapasitesini genisletmek adina ek bina projelerini de yakindan takip ettiklerini vurgulayan Rektör Prof. Dr. Ilter Kus, ilk olarak 100 yatakli ek hastane binasi insaatina bu yil baslanacagini sözlerine ekledi.

9 Mayıs 2022 Pazartesi   11:44:50

DEAS'in 'Karadul' Kadin Canli Bombalari Mersin'de Yakalandi

İçel polisi, terör örgütü DEAS üyesi olduklari ileri sürülen sahislara yönelik gerçeklestirdigi safak operasyonunda 10 süpheliyi gözaltina aldi. Süphelilerin içerisinde örgütün ’Karadul’ olarak isimlendirdigi canli bomba 2 kadinin da oldugu, eylem için kentte geldikleri ortaya çikti.

9 Mayıs 2022 Pazartesi   11:44:21

Çanakkale'de Asiklar Sokagi'nda Gençler Kismetini Aradi

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesine bagli Muratlar köyü geleneksel köy hayrinda, kismetlerini arayan erkek ve kizlar Asiklar Sokagi’nda bir araya geldiler.

9 Mayıs 2022 Pazartesi   11:44:20

Cumhurbaskani Erdogan'dan AB'ye Tam Üyelik Süreci Mesaji

Cumhurbaskani Erdogan, “Türkiye’nin her türlü engele ragmen sabirla ve kararlilikla sürdürdügü AB’ye tam üyelik süreci, yapici bir yaklasimla tesvik edilmelidir. Bu, AB’nin kendi gelecek tasavvuru, itibari ve güvenilirligi bakimindan da zaruridir“ dedi.

9 Mayıs 2022 Pazartesi   11:42:50

Ümraniye'de İBB yaya yolunu İSPARK'a çevirdi: Esnaf isyan etti yolu saksılarla kapattı

İstanbul Ümraniye'de, CHP'li İBB tarafından trafiğe kapatılarak yaya yolu yapılacağı söylenen alana İSPARK kuruldu. Çevre esnafıysa mağdur olduğunu belirterek İSPARK girişini, forklift makinasıyla taşıdığı saksılarla kapattı. İSPARK girişini kapatan esnaf eylem yaptı.

9 Mayıs 2022 Pazartesi   11:42:02

Bilecik'te Cam Yüklü Tir Alev Alev Yandi

Bilecik’te seyir halinde olan cam yüklü tir alev alev yandi.

9 Mayıs 2022 Pazartesi   11:41:21

Biyogaz Bereketli Tarim Topraklarina Deger Katiyor

DENIZLI – Türkiye’nin enerjide disa bagimliligin azaltmasi noktasinda önemli bir yatirim olan Turgutlu Biyogaz Santrali, enerji piyasasina sagladigi katma deger kadar Manisa’nin bereketli tarim topraklarini da zenginlestiriyor. Elektrik enerjisi üretiminin ardindan ortaya çikan organik gübrenin zenginligine dikkat çeken PAÜ Rektör Yardimcisi ve Kimya Mühendisligi Bölüm Baskani Prof. Dr. Necip Atar, “Çiftçilerimize daha verimli ve daha kaliteli zirai ürünler elde edileceginden dolayi bu gübreyi kullanmalarini tavsiye ediyoruz” dedi.

9 Mayıs 2022 Pazartesi   11:41:20

Gülben Ergen Açiklamasi 'Meslek Hayatimda Ilk Kez Sahneden Ambulansa, Sonra Da Hastaneye Kaldirildim'

Düzcespor’un sampiyonluk kutlamasinda sahnede iki kez fenalasan ve hastaneye kaldirilan Gülben Ergen, taburcu olduktan sonra sosyal medyada hesabindan açiklama yapti. Ergen, "Meslek hayatimda ilk kez sahneden ambulansa, sonra da hastaneye kaldirildim. Düstükten sonra tüm gücümle tekrar döndüm sahneye. Elimden gelen tüm gayretimle sahneme, sarkilarima devam ettim" dedi.

9 Mayıs 2022 Pazartesi   11:39:20

 1  2  ...  24  25  26  ...  35  36