Anne Ve Kizinin Yüzünü Aymelek Dernegi Güldürdü

Aydin’in Çine ilçesinde zor sartlar altinda yasayan anne ve kizina Aymelek Dernegi yardim elini uzatirken, yasli kadin ve hasta olan kizi hastaneye yatirildi.

Anne Ve Kizinin Yüzünü Aymelek Dernegi Güldürdü


Kirsal Karakollar Mahallesi’nde zor sartlar altinda yasamlarini sürdüren anne ve kizinin imdadina Aymelek Dernegi yetisti. Aymelek Dernegi’ne yapilan ihbar üzerine harekete geçen Aymelek Dernegi Baskani Yurdagül Altinbas ile Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Ömer Turan anne ve kizini ziyaret etti. Anne ve kizi için harekete geçen Altinbas ve Turan Il Saglik Müdürlügü ile irtibata geçti. Konu ile ilgili gerekenin yapilmasi talimatini veren Aydin Il Saglik Müdürü Dr. Osman Açikgöz yasli anne ve hasta olan kizinin Çine Devlet Hastanesi Palyatif Bölümü’ne yatislarinin yapilmasini sagladi.

"Devletin sefkatli ellerine emanet ettik"

Aymelek Dernegi Baskani Yurdagül Altinbas, anne ve kizinin devletin sefkatli ellerine emanet oldugunu belirterek, “Umutsuz bir gecenin sonunda umutlari yeniden yeserttik. Artik onlarin da yüzleri gülüyor. Devlete ve sebep olanlara duacilar. Ihbarimiz üzerine hemen gerekeni yapan Il Saglik Müdürümüz Osman Açikgöz’e tesekkür ederiz. Keske bilemedigimiz , sesini duyuramayan, yolunu yordamini bilemeyenlere hep ulasip çare olabilsek” dedi.

Kaynak: İHA