MHP Adim Adim 2023 Toplantisi Marmaris'te Yapildi

Milliyetçi Hareket Partisi’nin ‘Adim Adim 2023, Ilçe Ilçe Anlatma ve Aydinlatma’ toplantisi Datça’dan sonra Marmaris’te de yapildi.

MHP Adim Adim 2023 Toplantisi Marmaris'te Yapildi
5 yildizli bir Otel’de düzenlenen toplantiya, MHP Genel Baskan Yardimcisi Filiz Kiliç’in yani sira Mugla MHP Il Baskani Mehmet Korkmaz, MHP MYK üyeleri Serdar Soydan, Turhan Sener ve Oguz Akar Firat, MHP Marmaris Ilçe Baskani Kemal Kalemci ve parti üyeleri katildi.

AK Parti Marmaris Ilçe Baskani Ceyhun Gökmen Ilçe Baskan ve AK Parti ilçe yönetiminin de katildigi toplanti 2 saat sürdü.

Pandemi kurallarina özen gösterilerek oturma düzeni olusturulan yaklasik alti yüz kisinin katildigi toplanti saygi durusunun ardindan basladi.

Marmaris MHP Ilçe Baskani Kemal Kalemci’nin toplantida yaptigi konusmada ‘’Içerisinde bir miktar ülkücülük olan bir vatandas baska bir siyasi görüs içinde olamaz, Milliyetçi Hareket Partisi gibi yüzde yüz yerli, tarihine sahip çikan, ikinci bir parti yoktur. Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun" ifadelerini kullandi.

MHP Genel Baskan Yardimcisi Filiz Kiliç toplantida yaptigi konusmada CHP’yi ve 6+1 olarak nitelendirdigi Millet Ittifaki’ni elestirdi.

MHP’nin dün oldugu gibi bugün de milli degerlere sahip çiktigini ifade eden Kiliç “MHP, liderimiz Devlet Bahçeli ve öncesinde Basbugumuz Alparslan Türkes’in önderliginde 53 yildir yüce amaç ugruna çiktigi yoldan hiçbir zaman ayrilmadi. Biz, Haziran 2023 seçimlerinde, bu 6+1 birbirine benzemez ittifaka, CHP seçmenin gereken cevabi verecegine eminiz" dedi.

Toplantinin ardindan parti üyeleri ile teker teker sohbet eden MHP Genel Baskan Yardimcisi Filiz Kiliç diger ilçelerdeki toplanti programlari için Marmaris’ten ayrildi.
Kaynak: İHA