Önce Kaza Yaptilar, Sonra D-100'Ü Boks Ringine Çevirdiler

Kocaeli’de iki otomobilin çarpismasi neticesinde meydana gelen kazada 4 kisi yaralandi. Kazadan sonra taraflar tekme tokat kavga ederken o anlar kameraya yansidi.

Önce Kaza Yaptilar, Sonra D-100'Ü Boks Ringine Çevirdiler
Kaza, Derince ilçesi Deniz Mahallesi D-100 Karayolu Ankara istikameti’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 29 AK 995 plakali Tofas marka otomobil önünde seyir halinde olan 41 LZ 085 plakali Peugeot marka otomobile arkadan çarpti. Çarpmanin neticesinde iki araç da bir süre savrulduktan sonra durabildi. Kazanin 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirilmesi üzerine bölgeye saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Her iki otomobilden de 2’ser kisi olmak üzere toplam 4 kisinin yaralandigi tespit edildi. Yaralilar olay yerinde yapilan ilk müdahalelerinin ardindan Derince Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi.

D-100 boks ringine döndü

Öte yandan, kazadan sonra taraflarin kavgaya tutustu. Tekme ve tokatlarin havada uçustugu kavgada D-100 Karayolu adeta boks ringine döndü. Arbede anlari amatör kameralara yansirken, taraflar polis ekipleri tarafindan ayrildi. Olayla ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA