Haber Arşivi

Yüz Binlerce Liralik Pamuk Kül Oldu

Sanliurfa’da alev alan tirdaki yüz binlerce liralik pamuk küle döndü.

1 Kasım 2022 Salı   01:29:53

MasterChef'te kaptanlık oyununu kim kazandı? İşte Mavi ve Kırmızı takım kaptanları...

MasterChef'te son eleme haftasının geride kalmasının ardından yarışmacılar yeni haftaya başladı. Mavi ve Kırmızı takımda kimlerin yer alacağının belli olduğu son bölümün ardından, heyecan kaldığı yerden devam edecek ve haftanın sonunda elenen yarışmacı belli olacak. Peki, MasterChef'te bu hafta Mavi Takımın kaptanı kim oldu?

1 Kasım 2022 Salı   01:29:41

Soguk Hava Deposundaki Yangin Drone Ile Havadan Görüntülendi

Bursa’nin Gürsu ilçesinde bir soguk hava deposunda çikan yangin drone ile havadan görüntülendi. Korku ve panige sebep olan yanginda dumandan etkilenen 3 isçi ambulansla hastaneye kaldirildi. Yangin büyük ölçüde kontrol altina alinirken sogutma çalismalarinin devam ettigi bildirildi.

1 Kasım 2022 Salı   01:15:53

Çanakkale'de 42 Düzensiz Göçmen Kurtarildi

Çanakkale açiklarinda Sahil Güvenlik Komutanligi ekipleri tarafindan 42 düzensiz göçmen kurtarildi.

1 Kasım 2022 Salı   01:13:53

Bakan Soylu Açiklamasi 'Kiliçdaroglu'nun Amerika'da Hamburgerciden Aldigi Siparisler Yavas Yavas Ortaya Çikiyor'

Içisleri Bakani Süleyman Soylu, CHP lideri Kemal Kiliçdaroglu’nun “Uyusturucu parasi ile cari açigi kapatiyorlar” iddiasina iliskin videolu cevap verdi. Soylu “Kiliçdaroglu’nun Amerika’da hamburgerciden aldigi siparisler yavas yavas ortaya çikiyor” dedi.

1 Kasım 2022 Salı   01:11:53

Otomobilden Kadini Kaçirdilar, Kaçtiklari Sirada Otomobili Kursunladilar Açiklamasi 1 Ölü

Sisli’de bir grup süpheli, seyir halindeki otomobilde yolcu konumunda bulunan kadini zorla alip aracin sürücüsü Muhammet Tekin’e kursun yagdirdilar. Kadini beraberinde geldikleri otomobille götüren süpheliler olay yerinden kaçti. Taranan aracin sürücüsü agir yarali olarak kaldirildigi hastanede hayatini kaybetti.

1 Kasım 2022 Salı   01:01:53

Narkotik Polisinden Uyusturucu Tacirine Suçüstü

Kayseri’de polis ekipleri tarafindan yapilan operasyonla, uyusturucu ticareti yapan sahis suçüstü yakalandi.

1 Kasım 2022 Salı   00:52:23

Jandarma ve EGM'den Kılıçdaroğlu'na suç duyurusu! Bakan Soylu: İftiralarını yanına bırakmayacağız!

Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı. Bakan Soylu da açıklama yaparak, 'Yalanlarını yanına bırakmayacağız!' dedi.

1 Kasım 2022 Salı   00:42:28

Otomobilin Kayarak Park Halindeki Bir Araca Çarptigi Kaza Kamerada

Bursa’nin Inegöl ilçesinde meydana gelen kazada sürücüsünün kontrolünden çikan otomobil, park halindeki bir araca çarparak durabildi, sürücü yaralandi. Kaza ani bir is yerinin güvenlik kameralarina saniye saniye yansidi.

1 Kasım 2022 Salı   00:32:53

ABD: Tahıl krizinde Türklere güvenimiz sonsuz!

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, Ukrayna tahılını ülke dışına çıkarmak üzere Karadeniz Tahıl Girişimi'nin yerini alabilecek bir alternatif olmadığını belirterek, Türkiye'nin bu konudaki çabalarına ilişkin "Karadeniz Tahıl Girişimi konusunda Türklere güvenimiz sonsuz." ifadelerini kullandı.

1 Kasım 2022 Salı   00:31:25

Bursa'da Soguk Hava Deposunda Büyük Yangin

Bursa’nin Gürsu ilçesinde bir soguk hava deposunda çikan yangin korku dolu anlar yasatiyor. Yanginda 3 isçi ambulansla hastaneye kaldirildi. Söndürme çalismalari sürüyor.

1 Kasım 2022 Salı   00:23:22

Emniyet'ten CHP Lideri Kiliçdaroglu Hakkinda Suç Duyurusu

Emniyet Genel Müdürlügü, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu hakkinda suç duyurusunda bulunacaklarini açikladi.

1 Kasım 2022 Salı   00:16:52

Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı'ndan Kemal Kılıçdaroğlu için suç duyurusu!

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasında "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 177 yıllık Emniyet Teşkilatımızı “Cari açığı kapatmak için uyuşturucu ticareti yapmak”la suçlamaktadır. Bu iftira sahibi hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz." denildi.

1 Kasım 2022 Salı   00:09:03

 1  2  ...  979  980