Otobüs Soförü Fenalasan Yolcuyu Hastaneye Yetistirdi

Düzce Belediyesi istirak sirketlerinden Ulasim A.S. Bogaziçi toplu tasima araci soförü Mehmet Sengüloglu, aracinda rahatsizlanan 65 yas üstü vatandasi güzergahini degistirip hastaneye yetistirdi. Otobüste yasananlar ise araç içi güvenlik kamerasina yansidi.

Otobüs Soförü Fenalasan Yolcuyu Hastaneye Yetistirdi
Düzce Ulasim A.S. Bogaziçi halk otobüsünün soförü Mehmet Sengüloglu, yolculuk sirasinda rahatsizlanan yasli yolcuyu güzergâh disindaki Düzce Üniversitesi Arastirma ve Uygulama Hastanesine yetistirdi. Üniversite yurtlari üzerinden otobüse binen Kadir Yesildag’in rahatsizlandigini fark eden 81 ABZ 354 plakali yolcu otobüsünün soförü Mehmet Sengüloglu diger yolculardan izin isteyerek direksiyonunu Acil Servis’e çevirdi.

Ailesine de haber verilen Yesildag hizla Düzce Üniversitesi Arastirma ve Uygulama Hastanesi Acil Servisi’ne yetistirilirken otobüste yasananlar, aracin güvenlik kameralari görüntülerine de yansidi.

Yolcular magdur edilmedi

Hastalanan sahsi tanidigini ve rahatsizlandigini fark ederek yanina çagirdigini kaydeden Otobüs Soförü Mehmet Sengüloglu, “Her zaman kullandigimiz güzergâh olan Bogaziçi hattinda ilerliyordum. Necla Pekolcay Yurdunda ögrenciler indikten sonra daha önceden de tanidigim yolcunun rahatsizlandigini fark ettim. Diger yolculara rica ederek acile gitmek için izin istedim. Aracin ikaz lambalarini yakarak Düzce Üniversitesi Arastirma ve Uygulama Hastanesi acil servisine gittim. Daha sonra diger yolculari magdur etmeden güzergâhima devam ettim. Hastalanan yolcu da isine devam ediyor. Bu sabah görüstük. Bana tesekkür etti” seklinde konustu.

Kaynak: İHA