Kozan Ülkü Ocaklarindan Yanginzedelere 1 Tir Dolusu Yardim

Kozan Ülkü Ocaklari tarafindan baslatilan yardim kampanyasi sonucunda toplanan yardimlar yangin magdurlarina gönderildi.

Kozan Ülkü Ocaklarindan Yanginzedelere 1 Tir Dolusu Yardim
Yardim kampanyasinin baslatilmasina öncülük eden Okan Arik, "Yangin magdurlarinin bir nebze de olsa acilarina ortak olmak için Kozan Ülkü Ocaklarimiz ile birlikte yardim kampanyasi baslattik. Kisa süre içerisinde çok kisiye ulastik. Halkimiz böyle günlerde birlik ve beraberlik içerisinde hareket ediyor. Bir tir dolusu yardimi yangin magdurlarina dagitacagiz. Emegi geçen herkesten Allah razi olsun" ifadelerini kullandi.

Kozan Ülkü Ocaklari Baskani Harun Yilmaz, "Yangin magdurlarinin eksiklerinin tamamlanmasi için yardim kampanyasi baslattik. Kisa süre içerisinde vatandaslarimizin yogun ilgisi ile karsilastik. Acil ihtiyaçlarin karsilanmasi noktasinda çati görevi yaptigimiz için çok mutluyuz. Bizlere desteklerini esirgemeyen büyüklerimize, kardeslerimize herkese ayri ayri tesekkür ediyoruz” dedi.

Toplanan yardimlar paketlendikten sonra tira yüklendi. Yardim malzemeleri arasinda hayvanlarin yem ihtiyaçlari, saman, bardak, çatal, tencere, yatak, hali, battaniye, yiyecek ve içecek bulunuyor.
Kaynak: İHA