Askeri Yasak Bölgede Yakalanan Yunan Polis, Kiz Arkadasiyla Yanlis Yola Girmis

Edirne’de askeri yasak bölgede yakalanan Yunan Polis ve kiz arkadasinin Edirne’ye alisveris için geldikleri, gezerken ise yanlis yola girdikleri ögrenildi.

Askeri Yasak Bölgede Yakalanan Yunan Polis, Kiz Arkadasiyla Yanlis Yola Girmis
Edirne Il merkeze bagli Doyran köyünde yakalanan Yunan polis E.E. ve kiz arkadasi A.A.’nin Edirne’ye gezmek ve alisveris yapmak amaciyla geldikleri ögrenildi. Ikili kentte alisveris yaptiktan sonra gezerken yanlis yola saptiklarindan dolayi askeri yasak bölgede yakalandiklari öne sürüldü.

Olay

Edinilen bilgiye göre Edirne’ye kiz arkadasiyla birlikte gelen Yunan polis, kenti bir süre gezdikten sonra özel araciyla Doyran Köyündeki sinirda askeri yasak bölgeye girdi. Askeri bölgede 2 kisinin oldugunu fark eden askeri birlikler, her iki sahsi da yakalayarak, jandarmaya teslim etti.

Yunan Polis ve kiz jandarmadaki sorgulamalarinin ardindan Edirne Adliyesine sevk edildi. Cumhuriyet Bassavciliginca olaya iliskin sorusturma baslatildi. Her iki sahsin cep telefonlari ve dijital materyalleri de incelemeye alindi. Adliyeyede nöbetçi mahkemeye çikarilan her iki sahis yurtdisina çikis yasagi sartiyla saliverildi.

Kaynak: İHA