Gaziantep'te Kayak Merkezinde Evlenme Teklifi

Gaziantep'te damat adayı, kayakçı arkadaşlarının, 'Benimle evlenirmisin Esra' yazılı afişi kayarak getirmesiyle kız arkadaşına sürpriz evlenme teklifi yaptı.

Gaziantep'te Erikçe Kayak Merkezinde damat adayı, kayakçı arkadaşlarının, 'Benimle evlenir misin Esra' yazılı afişi kayarak getirmesiyle kız arkadaşına sürpriz evlenme teklifinde bulundu.

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Tekstil Bölümü öğretim görevlisi Deniz Vuruşkan, edebiyat öğretmeni kız arkadaşı Esra Karagöz ve aileleriyle Erikçe Kayak Merkezinde, iftarda buluştu. Aynı zamanda GAÜN Kayak Merkezi Grubu akademik danışmanı olan Vuruşkan, iftarın ardından kız arkadaşı Karagöz'e sürpriz evlenme teklifinde bulundu.

Vuruşkanın kayakçı arkadaşları, 'Benimle evlenir misin Esra' yazılı pankartı ellerinde meşalelerle kayarak, ikilinin yanına geldi. Karagöz'ün 'Eve'' yanıtı üzerine ikili havai fişek gösterisi ve müzik eşliğinde dans etti.

Afişi okuyunca şaşırdığını belirten Karagöz, gazetecilere yaptığı açıklamada, 'Böyle bir evlilik teklifi beklemiyordum, çok mutlu oldum. İnşallah her şey bundan sonra da bu kadar güzel olur.' dedi.

Vuruşkan da, önceleri kemanla evlilik teklifi yapmayı planladığını belirterek, 'Kayakçı arkadaşlarımla fikir alışverişinde bulunurken bu fikir çıktı. Ramazan ayında akılda kalıcı evlilik teklif etmek bir hayli zor. Fakat bu fikrin unutulmayacağını düşünüyorum. Gerçekten hiç haberleri yoktu. İftara çıkıyoruz diye biliyorlardı. Fakat biz birkaç günden beri bunun üzerinde çalışıyorduk.' diye konuştu.

Deniz Vuruşkan ile Esra Karagöz daha sonra yüzüklerin takılmasıyla nişanlandı.

Kaynak: AA