'Kadın Gözüyle Afyonkarahisar' Fotoğraf Sergisi

Afyonkarahisar Valiliği, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Frig Fotoğraf Derneği tarafından hayata geçirilen 'Kadın Gözüyle Afyonkarahisar' projesi kapsamında, Halk Eğitim Merkezi'nde açılan fotoğrafçılık kursu katılımcılarının çektiği 52 fotoğraf görücüye çıktı.

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Erhan Günay, Cumhuriyet Meydanı'nda açılan sergide yaptığı konuşmada, daha önce de İscehisar'da mozaik sergisine katıldığını ifade etti.

Böyle güzel etkinliklerin insanları bir araya getirdiğini ifade eden Günay, 'Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu'nun himayesinde yapılan projede, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’in öncülüğünde diğer ilçelerde de bu etkinlikler başlatıldı' dedi.

Açılışa, Kaymakam Ali Altınkaynak, Çay Kaymakamı Selim Palamut, Bayat Kaymakamı İbrahim Halil Toprak, Belediye Başkanı Mustafa Çibik, Afyonkarahisar Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer ile daire amirleri, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Afyonkarahisar'da kursiyerlerin farklı alanlarda çektiği fotoğraflardan 52'sinin yer aldığı serginin bugün sona ereceği bildirildi.

Kaynak: AA