Ak Partli Hakkı Atila, Gençler ve Şehit Aileleriyle Buluştu

AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili aday adayı Hakkı Atila, 18 Mart Çanakkale Zaferinin 100. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen etkinliğe katıldı.

Ak Partli Hakkı Atila, Gençler ve Şehit Aileleriyle Buluştu

Seçim çalışmalarını yoğun bir tempo da sürdüren AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili aday adayı eğitimci ve iş adamı Hakkı Atila, Çanakkale Zaferi’nin 100. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen etkinlikte gençlerle ile şehit aileleriyle bir araya geldi.

Öğretmenlik hayatı boyunca öğrencilere Çanakkale Zaferini ve Çanakkale ruhunu sürekli anlattığını ifade eden Hakkı Atila, gençlere Çanakkale ruhunun anlatılması gerektiğini belirtti.

Atila "Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere canlarını hiçe sayan tüm şehitlerimiz canları pahasına düşmanlarımızın planlarını alt üst edip hepsini denize gömmüşlerdir. Bu Yüzden Çanakkale ruhu Türk Milletinin yaşaması gereken bir sebeptir Seyit Onbaşı 270 Kiloluk mermiyi mavana sokarak gemilerini batırıp üüşmanları püskürtüp geri gönmelerini sağlamıştır. Çanakkale bizim tekrardan doğuşumuz ve tekrardan hayata başlangıcımızdır" şeklinde Konuştu.
AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili aday adayı Hakkı Atila, etkinlikte yaptığı konuşmada sözlerini şöyle sürdürdü:
"Ben bir eğitimciyim Çanakkale Destanını anlatmaya ne vaktimiz nede zamanımız yetmez .Çanakkale Zaferi döneminde öğrencilerin tahtaya yazdığı, 'Öğretmenim bizi tahtaya yok yazma biz Çanakkale’ye vatanı kurtarmaya gidiyoruz" sözü, eğitimci olarak beni hep duygulandırmıştır."
Kaynak: İHA