Tut Kaymakamı Mut Köy Ziyaretlerini Sürdürüyor

Adıyaman’ın Tut Kaymakamı beraberinde kurum müdürleriyle birlikte köy ziyaretlerini sürdürüyor.

Tut Kaymakamı Mut Köy Ziyaretlerini Sürdürüyor

Kaymakam Mehmet Mut, beraberindeki İlçe Müftüsü Mehmet Yürek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Oktay Yiğit ve İl Genel Meclis Üyesi Abdulkadir Gürbüz ile birlikte Akçatepe, Öğütlü, Köseli ve Elçiler köylerini ziyaret ederek bir dizi incelemede bulundu.

İlk olarak, Öğütlü köyünde incelemelerde bulunan Kaymakam Mehmet Mut, köy muhtarı Cumali Yoldaş’tan da bilgi aldı. Yaklaşık 1 ay önce evde çıkan yangında elim bir şekilde hayatını kaybeden 5 yaşındaki çocuğun ailesini ziyaret eden Kaymakam Mut, aileye başsağlığı dileklerinde bulundu.

Öğütlü köyü ziyaretinin ardından beraberindeki heyetle Köseli köyüne geçen Mehmet Mut, Köy Muhtarı Mustafa Aydın tarafından karşılandı. Köyün durumuyla ilgili muhtardan bilgi alan Kaymakam Mut, köy halkıyla da bir araya gelerek onlarla bir süre sohbet etti.

Kur’an Kursu’nu da ziyaret eden Mut, beraberindeki heyetle daha sonra ablasını bir kaza sonucu kaybeden Cami İmam Hatibi İbrahim Halil Kaya’ya başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Daha sonra Elçiler köyünü ziyaret eden Kaymakam Mut, Köy Muhtarı İsmail Elçi ve köy halkı tarafından karşılandı.

Köy muhtarından, köyün mevcut durumu ve ihtiyaçlarıyla ilgili bilgi alan Mut, burada da köy halkıyla bir araya gelerek onlarla sohbet ederek, sorunlarını dinledi.

Dedesi vefat eden camii İmam Hatibi Sefer Ünür’e de başsağlığı dileklerinde bulunan Kaymakam daha sonra Akçatepe köyüne giderek yapımı devam eden ilköğretim okulunda bir dizi incelemede bulundu.

Beraberindeki heyetle okulda incelemelerde bulunan Mut, ayrıca inşaat firması yetkililerinden de bilgi aldı.
Kaynak: İHA