Başkan ve İşçiler Kahvaltıda Buluştu

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, işçilerle birlikte kahvaltı yaptı.

Başkan ve İşçiler Kahvaltıda Buluştu
İzmit Belediyesi Yeşilova Şantiyesi’ndeki gerçekleşen kahvaltı samimi bir havada gerçekleşti.
İşçisi, mimarı, mühendisi, hukukçusu, yöneticisi İzmit Belediyesi olarak büyük ve güçlü bir aile olduklarını dile getiren Başkan Doğan’a şantiye işçileri ile yaptığı kahvaltıda Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Öztürk, Park Bahçeler Müdürü Hakan Yıldız ve birim amirleri eşlik etti.

Kahvaltıda bir konuşma yapan Başkan Doğan, belediye personelini çalışan olarak değil, yol arkadaşı olarak gördüğünün altını çizdi. Hizmetleri çalışanlarıyla birlikte yaptıklarına vurgu yapan Doğan, “Tek başına başkan, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri hiçbir şey ifade etmez. İzmit’in farklı mahallelerinde güzel hizmetler yapılıyorsa, halkımızda yatırımlardan memnunsa, bu başarının altında hepimizin ortaklaşa emeği vardır” dedi.

Çalışanlarının motivasyonunun yüksek olduğu belediyelerde çok güzel hizmetlerin yapıldığına işaret eden Doğan, işçi, memur ve şirket personelinin motivasyonunun yüksek olması için üstün bir gayret gösterdiklerini belirtti.

İzmit Belediyesi çalışanlarının büyük bir azimle ve profesyonelce çalıştığını dile getiren Doğan kahvaltı sonrasında şantiye çalışanları ile teker teker görüşerek sorunlarını dinledi. Yeşilova Park ve Bahçeler Şantiye'sinde görev yapan personeller yönetimden memnun olduklarını belirterek Başkan Doğan'a teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA