Bodrum Çarşı Mahallesi Muhtarlığı Yeni Ofisine Taşındı

Bodrum’da Kuyumcular Çarşısı’nın yıkılıp yeniden yapılması sürecinde çalışmalarına Bodrum Belediyesi’nin altındaki bir ofiste devam eden Çarşı Mahallesi Muhtarlığı yeni yerine taşındı.

Bodrum Çarşı Mahallesi Muhtarlığı Yeni Ofisine Taşındı
Çarşı Mahallesi Muhtarlık ofisinin açılışını Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Danacı ve Çarşı Mahallesi Muhtarı Zerrin Muğlalı birlikte yaptı.

Çarşı Mahallesi sakinlerinin de hazır bulunduğu açılışta bir konuşma yapan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon,göreve geldiği günden beri Bodrum mahallelerindeki bütün muhtarları merdiven altında görev yapmaktan kurtarmaya çalıştığını belirterek, “Ben Bodrum Belediye Başkanı olarak bundan çok büyük üzüntü duymuştum. Muhtarlarımızın ne kadar kıymetli ve değerli olduğunu biliyorum. Çünkü kendileri halkla birebir irtibat halinde olan, gece-gündüz ulaşılan insanlar. Çarşı Muhtarımıza bu güzel ofisi hazırladık, açmak da bize nasip oldu. Bugün yeni ofislerine kavuşamayan sadece 3 muhtarımız kaldı. Onların yerlerini de projelendirdik ve en kısa sürede yeni ofislerinde olacaklar” dedi.

Çarşı Mahallesi Muhtarı Zerrin Muğlalı da, açılışta yaptığı konuşmada; “10 senedir muhtarım ve 6 defa yer değiştirdim. Muhtarlığımız ilk defa böyle bir ofiste hizmet verecek. Bende güzel bir açılış yapmak istedim. Çünkü mahallem artık ‘Muhtar nerede?’ diye aramayacak. Ben gittikten sonra da burası devam edecek. Bu da Başkanımız Sayın Mehmet Kocadon sayesinde oldu. İçinin tüm mobilyasını da Başkanım aldı, sağ olsun hiçbir sıkıntı çektirmedi. Kendisine şahsım ve mahallem adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA