Sasiad'da Mevcut Başkan Aydın Bahar, Güven Tazeledi

Sakarya Sanayici ve İş adamları Derneği (SASİAD) 7. Olağan Genel Kurulunda mevcut Başkan Aydın Bahar, güven tazeledi.

Sasiad'da Mevcut Başkan Aydın Bahar, Güven Tazeledi
SASİAD 7. Olağan Genel Kurulu Serdivan’da bulunan Limapark Hotel’de gerçekleştirildi.

Dernek üyesi iş adamlarının yoğun katılım gösterdiği genel kurul divan teşekkülünün oluşturulması ve istiklal marşının okunması ile başladı.

Faaliyet raporu ve mali raporun okunarak kabul edilmesinin ardından SASİAD hizmetlerini anlatan slayt sunumu yapıldı.

Mevcut Başkan Aydın Bahar’ın yeniden aday olduğu kongrede seçimlere tek liste ile gidildi. Üyelerinin tümünün güvenoyunu alarak yeniden SASİAD Başkanlığına seçilen Aydın Bahar, SASİAD ailesine teşekkür etti. Çalışmalarını anlatan Bahar, derneğin 21.yılını kutladıklarını belirterek, “21 yılın gücü ve inancı ile hizmet ediyoruz” dedi.

EXPO fuarı ve çalışmalar ile ilgilide konuşan Bahar, “Bu faaliyet döneminde aldığımız bu güvenoyu bizim gücümüzü, azmimizi ve çalışma şevkimizi daha da arttıracaktır. Hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların sona ermesinin ardından Yönetim Kurulu ve üyeler SASİAD tarafından verilen kokteyle katıldı.

Aydın Bahar başkanlığındaki Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu; “Onur Döver, Bülent Esmer, Ahmet Bayraktar, Bünyamin Müftüoğlu, Tuncay Büyükaslan, Ahmet Hacıeyüpoğlu, Gözde Yılmaz, Şevket Çalışkan, Korhan Baran, Olgun Sert, Metin Dirim, Ogün Baştürk, Burak Tan ve Yavuz Ersoy.” Denetim Kurulu isim listesi; “Orhan Ünver, İsmet Çalışkan ve Ahmet Çubuk.”
Kaynak: İHA