Belediye Başkanı Posbıyık: Göztepe'yle İlgili Projeler Bürokrasiye Takılıyor

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Nasrullah Hazretleri`nin Türbesinin de bulunduğu Göztepe mevkiini daha güzel bir hale getirmek istediklerini ancak bürokrasiyi aşamadıklarını söyledi.


Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Meclisi Ocak ayı Olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda gündem dışı bir konuşma yapan Posbıyık, Ereğli’nin en güzel tepelerinden birisi olan ve sit alanı olması sebebiyle herhangi bir işlemin yapılamadığı Göztepe, Ereğli Belediyesinin meclis gündeminde konuşuldu. Ereğli’ yi en güzel görüntülenebilecek yer olan Göztepe ile ilgili olarak Meclis toplantısında düşüncelerini açıklayan Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, buraya yapmak istedikleri çalışmaların birinci olarak bürokrasiye, ikinci olarak da yer sahibi olarak kendisilerini ön plana çıkaranların mahkemeye vermesi olduğunu söyledi.
Nasrullah Efendi Hazretleri`nin Türbesinin de bulunduğu alanda uygunsuz davranışların sergilendiği ve Belediye projesinin hayata geçirilmesiyle bu durumun ortadan kalkacağını dile getiren Posbıyık, Göztepe ile ilgili olarak yapılması planlanan projelerin ve maddi imkânlarının hazır olduğunu, CHP ve Ak Partili belediye Meclis üyelerinden kendisine yardım etmelerini istedi.