Van’da İkamet Eden Kızını Ziyarete Giden Akyazılı Vatandaştan Haber Alınamıyor

Pazar günü meydana gelen depremden iki gün önce kızını ziyaret etmek için Sakarya’dan Van’a giden Ali Kahraman’dan haber alınamıyor.

Van’da İkamet Eden Kızını Ziyarete Giden Akyazılı Vatandaştan Haber Alınamıyor
Edinilen bilgilere göre 21 Ekim Cuma günü Van’da ikamet eden kızı ve damadını ziyarete giden Ali Kahraman’dan(50) deprem sonrası haber alınamadı. Akyazı ilçesi Kuzuluk beldesinde ikamet eden Ali Kahraman Van’da oturan damadı Serkan Uzun ve Havva Uzun’u ziyarete gitti. Depremi burada yaşayan Kahraman`ın yakınları kendisinden bir haber alabilmek için büyük mücadele veriyor

Pazar günü meydana gelen deprem sonrası yıkılan binanın enkazından Damat Serkan ve Havva Uzun kurtarılırken Baba Ali Kahraman’dan haber alınamadı. Enkaz`dan cenazenin çıkmaması ailenin tek tesellisi olurken,Kuzuluk beldesinde ikamet eden aile Van’a giderek yakınları hakkında bilgi arıyor. Kahraman’ın yakınları Google‘ın başlattığı kişi arama sisteminde Pazartesi günü yazılan bilgiye göre kendisinin sağ olarak enkazdan çıkarıldığını yazdığını ancak kesin bir bilgi alamadıklarını ifade ediyor.
Kaynak: İHA