AK Parti Genel Başkan Baş Danışmanı Çetinkaya: Kılıçdaroğlu'nun yaptığı meseleyi basite indirgemek

AK Parti Elazığ Milletvekilli ve AK Parti Genel Başkan Baş Danışmanı Necati Çetinkaya, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Hakkâri'nin Çukurca ilçesind

AK Parti Elazığ Milletvekilli ve AK Parti Genel Başkan Baş Danışmanı Necati Çetinkaya, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Hakkâri'nin Çukurca ilçesinde sınıra sıfır noktasında siperlerde yapmış olduğu incelemeyi 'basit şeyler' olarak yorumladı.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'nun oğlu Sencer Selmanoğlu'nun düğününe katılan Necati Çetinkaya, burada gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Çetinkaya, bir gazetecinin kendisine yönelttiği, ''CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Hakkâri'deki mevzide ayakta durdu, bu duruma ne diyeceksiniz? Sorusuna şöyle karşılık verdi:

''Bunlar basit şeyler, meseleyi basite indirgemekten başka bir şey değil. Ben o toprakları çok iyi biliyorum. Ayakta durdu mu terör mü biter? Meseleyi bu kadar sulandırmanın anlamı yok. Bu durum meseleyi ciddiyetten öteye götürmektir. Efendim, ben ayakta durdum sen oturdun, şimdi mesele midir bu? Olaya gayri ciddi yaklaşırsan durumu sulandırmış olursun. Son terörist kalıncaya kadar mücadelemiz sürecek.''