Asi Kankalardan 'Yeni Aydınspor'a' hayır kampanyası

Aydın Süper Amatör Ligi ekiplerinden Aydınspor'un taraftar grubu olan Asi Kankalar kamuoyunda dolaşan söylentiler üzerine 'Yeni Aydınspor'a 'Hayır', Aydın Belediyespor'a 'Hayır', 1966'da kurulan Aydınspor'a 'Devam'' adlı bir kampanya başlattı

Asi Kankalardan 'Yeni Aydınspor'a' hayır kampanyası
Başlatılan "Yeni Aydınspor'a 'Hayır', Aydın Belediyespor'a 'Hayır', 1966'da kurulan Aydınspor'a 'Devam'" kampanyası kapsamında Aydın'da esnaf ve sivil toplum ötgütlerini ziyaret eden Asi Kankalar üyesi Aydınspor taraftarları, Türk futbol tarihine 6-1'lik Fenerbahçe galibiyetiyle adını yazan Aydınspor isminin yaşatılması için destek istedi.
Başlatılan kampanya kapsamında ziyaretlere katılan Asi Kankarlar Taraftar Grubu Temsilcisi Oktay Kaygısız, Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun "Yeni Aydınspor'u kurarız" sözlerinin Aydınspor taraftarları ve Aydın halkını üzdüğünü belirterek, "Aydınspor taraftarları ve Aydın halkı ilk kez böyle bir olay ile karşı karşıya kalıyor. İlimizde halen faaliyet gösteren bir Aydınspor takımımızın bulunduğunu yetkili kişiler anlayamamış durumdadırlar. Bizde bu durumda Aydın'da Aydınspor gibi köklü bir başka takım olmadığını anlatmak ve bunu hatırlatmak istiyoruz" dedi.
Başkan Çerçioğlu'nun seçimden önce Aydınspor kaşkolunu omzuna taktığını anımsatan Kaygısız, şöyle konuştu: "Seçimlerden önce gelip izlediğiniz maçlarda 1966'da kurulan Aydınspor'un maçlarıdır. 1966'dan bu yana şanlı bir tarihe sahip olan Aydınspor'un yerine kurulmak istenen 'Yeni Aydınsporu' tanımıyoruz. Yeni Aydınspor'u kurmadan önce Aydınspor'a verilen sözlerin yerine getirilmesi gerekmez mi? Aydınspor'un içinde bulunduğu maddi ve manevi sıkıntılar nereye kadar devam edecek. Bu konuda tüm yetkililerin ve Aydın kamuoyunun takımın içinde bulunduğu zor durumdan kurtulması için birlikte hareket etmesi gerekiyor"