Atasay Seri Sonu Altın Ve Pırlanta Ürünleri Şok Fiyatlarla Satılacak

Atasay, 10-11-12 Aralık tarihlerinde düzenleyeceği, "Altın Çadır Günleri" ile 3 binin üzerinde ürün seçeneğini şok fiyatlarla tüketicileri ile buluşturacak.

Atasay'ın Yenibosna'daki fabrikasının bahçesinde düzenlenecek "Altın Çadır Günleri" kapsamında, Atasay'ın ihraç fazlası ve seri sonu altın ve pırlanta ürünleri, şok fiyatlar ile satılacak. Böylece, altın ve mücevher tutkunlarına hayalindeki takıları uygun fiyatla satın alabilmeleri için eşsiz ve kaçırılmayacak bir fırsat sunulacak.
Etkinlik kapsamında ayrıca, Altın Çadır'dan pırlanta ürün alan herkese alışverişlerinin yüzde 25'i kadar hediye para armağan edecek. Hediye para, 1-31 Ocak 2011 tarihleri arasında outlet haricindeki Atasay mağazalarında kullanılabilecek.
Konu ile ilgili açıklama yapan Atasay Mağazalar Koordinatörü Aytaç Demir, "Altın Çadır Günleri"nin, içeriği ve satış koşulları itibariyle Türkiye kuyum sektöründe bir ilk olduğunu söyledi. Demir, 70 yılı aşkın süredir gerçekleştirdiği çok sayıda öncü proje ile sektörüne ışık tutan Atasay Kuyumculuk'un "Altın Çadır Günleri" uygulamasının yine Türkiye kuyum sektöründe önemli bir dönüm noktası olacağına inandıklarını belirtti.
Atasay'ın, Türkiye altın sektörünün en büyük projesini başlatarak liderliğine ve öncülüğüne yakışan bir tavır sergilediğini söyleyen Demir, Atasay şıklığı ve zarafetini herkese taşımak arzusunda olduklarını ifade etti.
Atasay Kuyumculuk'un yenilikçi uygulamalarından "Altın Çadır Günleri" kapsamında satılacak ürün yelpazesinde, yüzük, kolye, küpe, broş, bilezik, bileklik, set, mini set olmak üzere 3 binin üzerinde ürün seçeneği yer alıyor. 25 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak ürünler, stoklarla sınırlı.
Atasay'ın stok temizliği nedeniyle geçmiş sezon ve ihraç fazlası ürünleri tüketicileriyle buluşturacağı "Altın Çadır Günleri", 10-11-12 Aralık tarihlerinde 09:00-22:00 saatleri arasında açık olacak.