Fijet Üyesi Turizm Yazarları Kuşadası Ve Efes'e Hayran Kaldı

Dünya Turizm Yazarları ve Gazetecileri Federasyonu (FIJET) üyeleri; 52

Fijet Üyesi Turizm Yazarları Kuşadası Ve Efes'e Hayran Kaldı
Dünya Turizm Yazarları ve Gazetecileri Federasyonu (FIJET) üyeleri; 52. Genel Kurul çalışmaları için geldikleri Türkiye'de, İstanbul ve Bodrum'dan sonra Kuºadas? Belediye Baºkan? M. Esat Altungün'ün davetlisi olarak Kuºadas?'na da uğradılar. Kuşadası ziyareti sırasında Kuşadası, Efes Antik Kenti ve Meryemana Evi'ni gezen FIJET üyeleri, bölgenin tarihi ve antik dokusuna hayran kaldılar.
Dünya Turizm Yazarları ve Gazetecileri Federasyonu FIJET'in Türkiye'de ikinci kez gerçekleºtirilen genel kurul çal?ºmalar? ?stanbul'da baºlad?. Ard?ndan Bodrum'a giden FIJET üyeleri, daha sonra Kuşadası'na geldiler. Önce Meryemana Evi'ni ardından da Efes Antik Kenti'ni gezen FIJET üyeleri, bol bol fotoğraf ve görüntü çektiler. 33 ülkeden 255 turizm yazarı ve gazetecisinin katıldığı gezi kapsamında gerçekleştirilen sunuma Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü Cumhur Güven Taşbaşı,
Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Türkiye Turizm Yazarları ve Gazetecileri Federasyonu (ATURJET) Başkanı Sayın Özcan Sandıkçıoğlu da katıldı.
Kuşadası Fantasia Otel'de gerçekleºtirilen sunumda konuºan Kuºadas? Belediye Baºkan? M. Esat Altungün, 33 ülkeden 255 turizm yazar? ve gazetecisini Kuºadas?'nda ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek tüm FIJET üyelerine Kuşadası ziyareti anısına hediye verdi. FIJET Başkanı Haddad ise Kuşadası'nda gördükleri ilgiden son derece mennun olduklarını söyledi. 2000 yılındaki genel kuruldan sonra tekrar Türkiye de olmanın kendileri açısından büyük önem taşıdığını kaydeden FİJET Başkanı Haddad,
Türkiye de turizmin gösterdiği gelişimi bir kez de FIJET üyeleri aracılığı ile aktarabilmekten duyulan mutluluğa dikkat çekti. Haddad, gösterdikleri yakın ilgi nedeniyle Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün'e teºekkür plaketi verdi.
(ZH-EA-Y)