İçinde önemli evrak ve para bulunan çantayı sahibine teslim etti

Kırşehir'de bir polis memuru, yolda bulduğu içi para dolu çantayı sahibine teslim etti.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde çalışan polis memuru Murat Sağlam, sabaha karşı görevi sona erdiğinde evine gitmek için yola çıktı. Hoca Ahmet Yesevi Camii yakınlarında bir duvarın üstündeki çantayı fark eden Sağlam, içinde yaklaşık 500 TL ve evrak bulunan çantayı sahibine teslim etti.

Çantanın sahibi işletmeci Ramazan Altınoluk ise içinde yaklaşık 500 TL'ye paranın ve değerli evraklarının bulunduğu çantasının kaybetmesinin ardından üzüntü yaşadığını ifade ederek, "O gün benim ödemem vardı. O para da çantamın içindeydi. Kaybettikten sonra umudumu kesmiştim. Polis memuru arkadaşın çantamı bulunduğunu öğrendim. Bu ekonomik kriz ortamında içinde para dolu çantamı bana teslim ettiği için kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Çantayı sahibine teslim eden polis memuru Murat Sağlam da polislik görevini ve en önemlisi vatandaşlık görevini yerine getirdiğini belirterek, "Ailemin kursağından haram para girmesini istemiyorum. Bu sebeple de bulduğum bu çantayı sahibine teslim etmek istedim. Bunu da gerçekleştirdiğim için çok mutluyum" diye konuştu.