Samandağ Haberleri (Hatay)

Esirlerin Yaptığı Tünelde Tarihi Yolculuk

Milattan önce 1. yüzyılda dağdan gelen sel sularını önlemek için yaklaşık bin esire 10 yılda yaptırılan ve 2 yıl önce UNESCO Dünya Miras Merkezince geçici listeye alınan Titus Tüneli, ziyaretçilerini tarihi yolculuğa çıkarıyor

Hatay / Samandağ 15 Mayıs 2016 Pazar

Uydudan İzlenen Kartalı Kaçak Avlananlar Vurdu

Berlin'deki Dünya Yırtıcı Kuşları Araştırma Grubunca uydudan izlenen küçük orman kartalının, Hatay'da kaçak avlanan kişilerce öldürüldüğü bildirildi MKÜ Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kaya: 'Uydu

Hatay / Samandağ 26 Nisan 2016 Salı

Asırlık Ninenin Yaşından Fazla Torunu Var

Hatay'ın Samandağ ilçesinde yaşayan ve torunun torunlarını gören 112 yaşındaki Fayikiye ninenin 120 torunu var Fayikiye Söker:'Gençler yediklerine, içtiklerine dikkat etsinler. Ben dikkat ettim hala yaşıyorum, daha da yaşarım' Fayikiy

Hatay / Samandağ 26 Nisan 2016 Salı

Hatay Valisi Topaca'ya Ziyaretler

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Malkoç ve Kamu Denetçiliği Kurumu Başdenetçisi Ömeroğlu, Hatay Valisi Topaca'yı ziyaret etti.

Hatay / Samandağ 20 Nisan 2016 Çarşamba

Hatay'da 427 Bin Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

Hatay Valisi Topaca: 'Bunların tamamına yakınının ülkemiz dışına gönderilmek üzere hazırlandığını ve kaynağının da yurt dışı olduğunu biliyoruz' 'Operasyon kapsamında 9 kişi yakalandı ve bunlardan 5'i cezaevine gönderildi.

Hatay / Samandağ 18 Nisan 2016 Pazartesi

Ambalaj Atığı Geri Kazanım Projesi

Samandağ Belediyesi tarafından başlatılan Geleceği Düşünelim Geri Dönüştürelim kampanyasında uygulanan Ambalaj Atığı Geri Kazanım Projesi kapsamında ilköğretim okulu öğrencilerine eğitim verildi.

Hatay / Samandağ 15 Nisan 2016 Cuma

Asi Nehri'ne Yeni Köprü

Lübnan'dan doğan ve Suriye'den geçerek Hatay'dan Akdeniz'e dökülen Asi Nehri'nde 12 mahalleyi birbirine bağlayacak ve 25 bin kişinin ulaşımını rahatlatacak köprünün yapımı devam ediyor.

Hatay / Samandağ 11 Nisan 2016 Pazartesi

Hatay'da Eğitime Hayırsever Desteği

Samandağ ilçesinde bir hayırsever tarafından yaptırılacak meslek lisesinin protokolü törenle imzalandıVali Topaca: 'Kentimizde çocuklarımızın geleceğe en güzel şekilde hazırlanmaları için hayırseverlerimizin desteğiyle eğitim ve

Hatay / Samandağ 4 Nisan 2016 Pazartesi

Eğitime Hayırsever Katkısı

Hatay'ın Samandağ ilçesinde, hayırsever iş adamı tarafından yaptırılacak yüksekokul binasının protokolü törenle imzalandı.

Hatay / Samandağ 17 Mart 2016 Perşembe

''Huzurlu Kadın Huzurlu Toplum'' Projesi

Kalkınma Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nün hazırladığı ve koordinatörü olduğu ''Huzurlu Kadın Huzurlu Toplum'' projesi kapsamında ipek dokuma kursuna ka

Hatay / Samandağ 3 Mart 2016 Perşembe

Hatay'da Orman Yangını

Piknik ateşinden çıktığı düşünülen yangında, 3 hektarlık ormanlık alan zarar gördü.

Hatay / Samandağ 27 Şubat 2016 Cumartesi

Hatay'da Silah Kaçakçılığı Operasyonu

Hatay'da düzenlenen operasyonda 22 ruhsatsız silah ve çok sayıda mermi ile bir miktar uyuşturucu ele geçirildi, gözaltına alınan 14 şüpheliden 6'sı tutuklandı.

Hatay / Samandağ 6 Aralık 2015 Pazar

Kore Gazisi Ve İş Adamı Kara'nın Cenazesi Toprağa Verildi

Adana'da tedavi gördüğü hastanede 86 yaşında hayatını kaybeden Kore gazisi ve iş adamı Mehmet Selim Kara'nın cenazesi Hatay'da toprağa verildi.

Hatay / Samandağ 3 Aralık 2015 Perşembe

Çift Başlı Deniz Kamlumbağası Yavrusu Şaşırttı

HATAY  - Hatay'ın Samandağ ilçesi kumsalında geçtiğimiz aylarda bulunan ve bir süre yaşadıktan sonra ölen çift başlı deniz kaplumbağası yavrusu incelemeye alındı.

Hatay / Samandağ 26 Kasım 2015 Perşembe

Samandağ ESKKK Başkanı Gülşen, Ölü Bulundu

Hatay'ın Samandağ ilçesinde iki gündür haber alınamayan İlhan Gülşen, silahla vurulmuş halde bulundu

Hatay / Samandağ 12 Kasım 2015 Perşembe
 1  2  ...  26  27  28  ...  32  33