Haber Arşivi

Milli Motosikletçi Can Öncü, Fransa'da 8. Oldu

Milli motosikletçi Can Öncü, Fransa'da Dünya Supersport Sampiyonasi'nda 8. oldu.

4 Eylül 2021 Cumartesi   17:29:48

TMV Ögrencisi Yemenli Selma, Sudan'da Resim Sergisi Açti

Türkiye Maarif Vakfi (TMV) lisesi son sinif ögrencisi Yemenli Selma Zeyd es-Serefi'nin yaptigi resimler Sudan'in baskenti Hartum'daki okulda sergilendi.

4 Eylül 2021 Cumartesi   17:29:47

Adalet Bakani Gül, AK Parti Aksaray Il Danisma Meclisinde Konustu Açiklamasi

'Cumhurbaskanimiz liderliginde, bugün Türkiye bölgesinde IHA'siyla, SIHA'siyla, TIHA'siyla, savunma sanayisiyle 'mavi göklerin, güçlü fatihi' olmustur. Tarimda, ekonomide, adalette, ulasimda, saglikta yaptigimiz tüm hamleleri Allah'in izniyle daha güçlü bir sekilde sürdürecegiz' 'Hiçbir anne evladindan, hiçbir evlat annesinden ayri kalmasin diye Firat'in, Dicle'nin çocuklari çakallara, kurtlara yem olmasin diye terörle mücadelemizi kararli bir sekilde sürdürecegiz'

4 Eylül 2021 Cumartesi   17:28:47

Başkan Erdoğan'a memleketi Rize'de sevgi seli! Kıraathanede çay içti, vatandaşlarla bol bol sohbet etti...

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, memleketi Rize'de vatandaşların sevgi göserisi ile karşılaştı. Erdoğan, kıraathanede hemşehrileri ile çay içerken, kentte dolaşarak bol bol sohbet etti. Bir yaşlı kadın Erdoğan'a sarılırken, bir çocuk da Erdoğan'ın elini öptü. Erdoğan, Salarha Tüneli'nin açılış kurdelasını da çocuklarla kesti.

4 Eylül 2021 Cumartesi   17:24:33

TEKNOFEST Yönetim Kurulu Baskani Selçuk Bayraktar, Lise Ögrencilerinin Araçlarini Inceledi

Türkiye Teknoloji Takimi Vakfi (T3 Vakfi) Mütevelli Heyeti Baskani ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Baskani Selçuk Bayraktar, bu yil ilk defa düzenlenen Liseler Arasi Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarislari kapsaminda lise ögrencilerinin yaptigi araçlari inceleyerek, ögrencilere basari diledi.

4 Eylül 2021 Cumartesi   17:20:17

Yeni Egitim Ögretim Dönemine Dogru

AK Parti Kirsehir Il Baskani Seher Ünsal, yeni egitim ögretim dönemi dolayisiyla mesaj yayimladi.

4 Eylül 2021 Cumartesi   17:19:47

'Degisen Egitimde Etkili Roller' Erasmus+Projesi Ile Ögretmenler Avusturya'da

Erasmus+Projelerinden biri olan "Degisen Egitimde Etkili Roller" baslikli egitim personeli hareketliligi kapsaminda 75. Yil Karabük Anadolu Lisesi'nden 6 ögretmen Avusturya'nin baskenti Viyana'ya gönderildi.

4 Eylül 2021 Cumartesi   17:19:17

Türkiye'nin Yeni Delhi Büyükelçisi Sunel, Hint Televizyon Kanalinda Türkiye-Hindistan Iliskilerini Anlatti

Türkiye'nin Yeni Delhi Büyükelçisi Firat Sunel, Türkiye ve Hindistan'in, büyüyen ekonomileri ve uluslararasi arenada artan rolleri ile kendi bölgelerinde yükselen yildizlar oldugunu belirtti.

4 Eylül 2021 Cumartesi   17:17:17

İBB ve Adalar CHP meclis üyesi M. Dündar Tıraş ihraç edildi

İBB ve Adalar Meclis Üyesi M. Dündar Tıraş CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla partiden ihraç edildi. Gerekçe olarak ise Tıraş’ın diğer CHP’li Meclis Üyeleri Nesrin Karanfil ve Fatma Bucak’la birlikte Adalar Belediyesinin “2020 Yılı Gelir Gider Kesin Hesabı ve Taşınır Kesin Hesabı’da tutarsızlık olduğunun anlaşılması üzerine ret oyu vermesi gösterildi. Tıraş bu nedenle ihraç edilirken Karanfil ve Bucak’a uyarı verildiği öğrenildi.

4 Eylül 2021 Cumartesi   17:17:15

MHP Genel Baskan Yardimcisi Yalçin, Afyonkarahisar Istisare Toplantisi'nda Konustu Açiklamasi

'Anayasa Mahkemesi, kapatma davasini milletimizin bekasi baglaminda sonuçlandirmadigi takdirde HDP ile PKK arasindaki iltisagi onaylamis ve bölücülügü resmen aklamis olacaktir'.

4 Eylül 2021 Cumartesi   17:16:47

Kuzey Marmara Otoyolu'nda nefes kesen anlar! Dünya havacılık tarihine adını yazdırdı

“Tunnel Pass” gösterisinde dünyanın en önemli gösteri pilotlarından biri olarak kabul edilen Dario Costa bir kez daha imkansızı başardı. Costa, Kuzey Marmara Otoyolu, Çatalca Mevki T1 ve T2 Tünellerinden 43 saniye 44 salise de geçerek dünya havacılık tarihine adını yazdırdı.

4 Eylül 2021 Cumartesi   17:11:29

17. Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarislari'nin Ilk Günü Tamamlandi

TEKNOFEST Havacilik, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsaminda 2019'dan, TÜBITAK tarafindan da 2005'ten bu yana düzenlenen Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarislari ile bu yil ilk kez gerçeklestirilen Liseler Arasi Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarislari finallerinin ilk günü tamamlandi.

4 Eylül 2021 Cumartesi   17:08:48

Suriye Kaynakli Petrol Sizintisina Iliskin KKTC Kiyilarinda Iki Bölgede Yapilan Incelemelerde Kirlilige Rastlanmadi

Kuzey Kibris Türk Cumhuriyeti (KKTC) Basbakanlik Müstesari ve Kriz Komitesi Baskani Hüseyin Amcaoglu, Suriye kaynakli olan ve KKTC'ye yönelen petrol sizintisina iliskin, Dalaman'dan havalanan IHA'nin iki yerde ihbar vermesinin ardindan yapilan incelemelerin tamamlandigini ve her iki bölgenin de temiz oldugunu bildirdi.

4 Eylül 2021 Cumartesi   17:03:47

Akseki'de Devrilen Traktörün Sürücüsü Yaralandi

Antalya'nin Akseki ilçesinde traktörün devrilmesi sonucu sürücü yaralandi.

4 Eylül 2021 Cumartesi   17:01:17

Yemen Ordusunda Üst Düzey Bir Komutan Bombali Saldirida Hayatini Kaybetti

Yemen'de Husilerle etkin mücadele eden Tuggeneral Musa Muhsin el-Mesdeli, Aden kentine yaptigi ziyaret sirasinda aracina düzenlenen bombali saldirida yasamini yitirdi.

4 Eylül 2021 Cumartesi   17:00:17

ABD'de Kovid-19 Nedeniyle Yasamini Yitirenlerin Sayisi 647 Bin 593'E Çikti

ABD'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle ölenlerin sayisi son 24 saatte 3 bin 887 artarak 647 bin 593'e yükseldi.

4 Eylül 2021 Cumartesi   16:57:47

Kocaeli'de TEKNOFEST heyecanı devam ediyor! Selçuk Bayraktar'dan AKINCI mesajı

Kocaeli'de TEKNOFEST elektrikli araç yarışları heyecanı başlıyor. Yarışlara katılacak olan TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, A Haber muhabiri Hakan Süer'e özel açıklamalarda bulundu. Haberin detayları...

4 Eylül 2021 Cumartesi   16:57:41

Adalet Bakani Gül, Aksaray'da Selçuklu Külliyesi Temel Atma Töreni'nde Konustu Açiklamasi

Adalet Bakani Abdulhamit Gül: 'Mevcut adliye yetmiyor. Bizler de milletvekili arkadaslarimizla, valimizle, bassavcimizla teknik çalismalarini yapiyoruz. Insallah kente yakisir ve Aksaray'i önümüzdeki 2030 yila tasiyacak büyük bir adliye için çalismalarimizi baslattik' AK Parti Genel Baskanvekili Kurtulmus: 'Özelikle kapanma döneminde Türkiye'nin ekonomik olarak da zorlandigi, vatandaslarimizin zorlandigi, bir taraftan saglik risklerinin bir taraftan ekonomik risklerin ortaya çiktigi dönemi çok sükür geride biraktik' 'Yüzde 21'lik ikinci çeyrekteki büyüme aslinda tesadüf degildir. Pandeminin ilk anindan itibaren ekonomik olarak alinan tedbirlerin bir sonucudur'

4 Eylül 2021 Cumartesi   16:57:17

Bakan Koca'dan Üniversite Kaydi Yaptiran Gençlere Mesaj

Saglik Bakani Fahrettin Koca, bugün üniversite kayitlarinin basladigina isaret ederek, "Birçok gencimiz, okumayi arzu ettikleri sehir yerine, Kovid-19 riskinin daha az oldugu yerlerde okumaya hazirlaniyor." ifadesini kullandi.

4 Eylül 2021 Cumartesi   16:56:17

Hatay'da Arananlara Yönelik Operasyonda 3 Süpheli Yakalandi

Hatay'in Payas ilçesinde aranan süphelilere yönelik operasyonda 3 zanli gözaltina alindi.

4 Eylül 2021 Cumartesi   16:54:47

Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi'nin Takoran Vadisine Yatirimlari Sürüyor

Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi, Siverek ilçesinde bulunan Takoran Vadisine yaptigi yatirimlarla turizmin gelismesine katki sagliyor.

4 Eylül 2021 Cumartesi   16:47:17

Is Sanat'in 'Cuma Is Çikisi' Açik Hava Konserleri Basladi

Is Sanat, "Cuma Is Çikisi" açik hava konser serisinin ilk etkinliginde Evrencan Gündüz'ü müzikseverlerle bulusturdu.

4 Eylül 2021 Cumartesi   16:46:48

AK Parti'li Çalik'tan Bolu Belediye Baskani'nin Sosyal Medya Yayininda Anlattigi Anisina Tepki

TBMM Kadina Yönelik Siddetin Arastirilmasi Komisyonu Baskani ve AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalik, Bolu Belediye Baskani Tanju Özcan'in katildigi sosyal medya yayininda bir kadinla yasadigi diyalogu anlatmasina tepki gösterdi.

4 Eylül 2021 Cumartesi   16:46:47

Trafik Kazasinda Yaralanan Sürücüye Belediye Baskanindan Müdahale

Beyin ve sinir cerrahisi uzmani olan Adiyaman Belediye Baskani Dr. Süleyman Kilinç, makam araciyla geçerken gördügü kazada yaralanan sürücüye müdahalede bulundu.

4 Eylül 2021 Cumartesi   16:45:17

Lübnan, Suriye Üzerinden Misir Ve Ürdün'den Enerji Ithalati Için Esed Rejimiyle Görüsmelere Basladi

Lübnan'dan bakanlar düzeyinde bir heyet, Misir'dan gaz ve Ürdün'den elektrik akimi ithalatinda Suriye topraklarini kullanmak için Sam'da Bessar Esed rejimi ile görüstü.

4 Eylül 2021 Cumartesi   16:43:17

 1  2  ...  5  6  7  ...  19  20