AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Doğanyol Ve Pütürge İlçelerini Ziyaret Etti

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık, 1 Kasım’da milletin en doğru tercihi yapacağına inandıklarını söyledi.

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Doğanyol Ve Pütürge İlçelerini Ziyaret Etti
AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık, genel seçim çalışmaları kapsamında Doğanyol ve Pütürge ilçelerini ziyaret etti. İlçelere bağlı mahalleleri de ziyaret eden Çalık, vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyarette konuşan Çalık, "Suruç katliamıyla başlayan hadiseler, Türkiye’yi kaosa sürüklemek, hem ulusal hem de uluslararası güçlerin Türkiye üzerinde oynadıkları oyunların en önemli göstergesidir. Çünkü Türkiye artık ayağa kalktı. 2002 seçimlerinde tüm Türkiye’yi dolaştığımızda herkes ’Türkiye hasta bir adam pozisyonunda’ diyordu. Şu an Türkiye ayağa kalktı. Yoğun bakımdan servise çıktı. Servisten yürümeye başladı.

Koşmaya başlayacağı sırada önüne en büyük engel olarak terörü çıkarıyorlar. Türkiye’de kardeşi kardeşe kırdırmak istiyorlar. Bunun önüne hep birlikte geçmek zorundayız" dedi.

"AK PARTİ ÖNEMLİ HİZMETLERE İMZA ATTI"

AK Parti’nin 13 yıllık iktidarı döneminde önemli hizmetlere imza attığını dile getiren Çalık, "7 Haziran’dan geçtik. Tek başına iktidara gelemedik. Şimdi Allah nasip ederse 1 Kasım’da tek başına iş başına gelmek istiyoruz. Birçok hizmeti AK Parti yaptı. Bundan daha iyisini yapacak kim var? AK Parti var. En iyisini AK Parti yapar" diye konuştu.

Çalık, 1 Kasım’da milletin en doğru tercihi yapacağına inandıklarını kaydederek, "Sizlerin birer birer oylarına ihtiyacımız var. Biz, sizi gördük. Siz, bizim göremediklerimizi görün, elimiz, gözümüz, kulağımız olun. Türkiye’yi, Recep Tayyip Erdoğan’sız bırakmak isteyenler var. Ahmet Davutoğlu’suz bırakmak isteyenler var. AK Parti’siz bırakmak isteyenler var. Bunlara Allah rızası için izin vermeyin" diye konuştu.

Öznur Çalık, hem Büyük Birlik Partisi’nden hem Milliyetçi Hareket Partisi’nden hem Millet Partisi’nden AK Part’ye geçen yürekli insanların olduğunu kaydetti.

Çalık, "Doğanyol İlçesi Millet Partisi Belediye Meclis Üyesi Özcan Öz, 2014 yılında Milliyetçi Hareket Partisi’nden Belediye Başkan Adayı olan Muhsin Öz, Büyük Birlik Partisi’nden 7 Haziran seçimlerinde Milletvekili Adayı olan Derviş Erdoğan partimize geçtiler. Hepsine hoş geldiniz diyorum" şeklinde konuştu.

Çalık’ın konuşmasının ardından AK Parti’ye geçenlere rozetleri takıldı. Geçtiğimiz günlerde MHP Pütürge İlçe Başkanlığı’ndan istifa ettiğini açıklayan Ahmet Aslan ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti’ye geçti. AK Parti’ye katılanlara rozetlerini, AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır taktı.
Kaynak: İHA