Egeli Gençler Aliağa'da Geleceğini Tartıştı

Ulusal Gençlik Parlamentosu (UGP) Ege Bölgesi toplantısı için Aliağa'da bulunan gençler çalışmalarına başladı

Egeli Gençler Aliağa'da Geleceğini Tartıştı
Ulusal Gençlik Parlamentosu (UGP) Ege Bölgesi toplantısı için Aliağa'da bulunan gençler çalışmalarına başladı. Petrol-iş Sendikası Seminer Salonunda "Kent Konseyi Yönetmeliğinin Gençlik Boyutu ile İncelenmesi" ve "Ulusal Gençlik Parlamentosu ve Kent Konseyi Gençlik Meclisleri" konuları hakkında eğitim alan ve bilgilenen gençler kendi aralarında fikir alışverişinde bulundular.
"Ege Gençlik Buluşması" adı altında Aliağa'da bulunan gençlere bilgilendirme konuşması yapan UGP Danışma Kurulu Üyesi Ahmet Batat "Aliağa Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin ev sahipliğinde Aliağa'da bulunuyoruz. Buradaki etkinliklerimizde ve bilgilendirme toplantılarımızda karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak eksik olduğumuz noktalarda birbirimizi geliştirelim.Yapılan toplantılarımızla birlikte gençlik meclislerinin eş güdümlü çalışma ve kamuoyu oluşturma gibi konularda gelişelim. Gençlerinde sözlerini gerekli yerlere duyuralım gençlerin geleceği için güzel projelere imza atalım" dedi.
Aliağa Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Eşbaşkanı Ahmet Zobranlı "Yapılan toplantıda gençlik meclislerinin oluşumu ve yönetmeliği hakkında daha da detaylı bilgiler aldık. Bu bilgilerle birlikte toplantılarımız ve iş planlarımızın çok güzel geçiyor. Aliağa'da misafirimiz olarak bulunan arkadaşlarımızın da buradaki buluşmadan daha da bilgilenerek ayrılacağını düşünüyorum" dedi.