Havran Haberleri (Balıkesir)

Baymak Mertaş Group Showroom Görkemli Bir Törenle Açıldı

Avrupa‘nın en yeni ve en modern ısıtma ve soğutma sistemi üreticisi Baymak, Balıkesir’in Edremit ilçesinde Mertaş Group bünyesinde hizmet vermeye başladı.

Balıkesir / Havran 1 Nisan 2011 Cuma

Havran Esnafından Belediyeye Teşekkür

Balıkesir’in Havran Belediye Belediyesi, hizmetlerini tüm hızıyla sürdürürken, vatandaşlar da yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyetini dile getiriyor.

Balıkesir / Havran 31 Mart 2011 Perşembe

Tarımsal Hibe Desteklemelerine Son Başvuru Tarihi 25 Nisan

Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında üreticiler, tarıma dayalı yatırımların, makine ve ekipman alımlarının hibe desteklemeleri konusunda bilgilendirildi.

Balıkesir / Havran 28 Mart 2011 Pazartesi

Edremit’Te ‘Kırsal Kalkınma’ Toplantısı

Balıkesir’in Havran ve Edremit İlçe Tarım Müdürlükleri tarafından, ‘Kırsal Kalkınma Yatırımları, Makine Ekipman Desteklemesi’ konulu bir bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Balıkesir / Havran 28 Mart 2011 Pazartesi

Havran Kaymakam‘I Orhan Balcı: Protokol Sıralaması Doğrudur

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Balıkesir temasları sırasında protokole uyulmadığı iddiasını gündeme getiren CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, "Bunlar nasıl kaymakam, nasıl vali? Ana muhalefet parti liderinin

Balıkesir / Havran 19 Mart 2011 Cumartesi

Chp Lideri Kılıçdaroğlu Balıkesir‘de

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Balıkesir‘de iş adamları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. Kılıçdaroğlu‘nun katıldığı toplantılar basına kapalı olarak gerçekleş

Balıkesir / Havran 18 Mart 2011 Cuma

Kılıçdaroğlu‘Ndan Başbakan‘A: Kendi Çocuğu Askere Gittiği Zaman Referanduma Mı Gittik?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan‘ın bedelli askerlikle ilgili ‘Referanduma gideriz‘ sözlerini değerlendirirken, ‘‘Kendi çocuğu askere gittiği zaman referanduma mı gittik?‘‘ dedi.

Balıkesir / Havran 18 Mart 2011 Cuma

Kılıçdaroğlu Balıkesir‘de Halka Hitap Etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Balıkesir‘in Havran ilçesinde Koca Seyit‘in kabrini ziyaret edip halka hitap etti.

Balıkesir / Havran 18 Mart 2011 Cuma

Kılıçdaroğlu‘ndan Askerlik Referandumu Açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan‘ın bedelli askerlik için referandum yapılabileceği yönündeki sözlerine tepki göstererek, ‘‘Oğlun askere referandumla mı gitti?‘‘ diye

Balıkesir / Havran 18 Mart 2011 Cuma

18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü

18 Mart Çanakkale Zaferi‘nin 96. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle Balıkesir‘de de resmi tören ve etkinlikler düzenlendi.

Balıkesir / Havran 18 Mart 2011 Cuma

Chp Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Balıkesir‘de

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Balıkesir‘in Havran ilçesinde halka hitap etti.

Balıkesir / Havran 18 Mart 2011 Cuma

Kılıçdaroğlu Şehitler İçin Okunan Mevlidi Dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Balıkesir‘in Havran ilçesinde bir camide şehitler için okunan mevlid-i şerifi dinledi.

Balıkesir / Havran 18 Mart 2011 Cuma

Körfezli Ak Kadınlar Salona Sığmadı

Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Bostancı köyündeki Adramis Termal Oteld’e Ak Parti Körfez Kadın Kollarının düzenlediği yemekli toplantı büyük ilgi gördü.

Balıkesir / Havran 14 Mart 2011 Pazartesi

İsmail Damar Havran İlçe Merkezinde Milletvekili Adaylığını Açıkladı

Balıkesir’in Edremit ilçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevinden milletvekili aday adayı olmak için istifa eden İsmail Damar, sorunlarını ve ihtiyaçlarını, bilen halkın içerisinden gelen bir evladınız, bir kardeşiniz olara

Balıkesir / Havran 11 Mart 2011 Cuma

Edremit Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Damar Görevinden İstifa Etti.

Balıkesir’in Edremit ilçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Damar, AK Parti’den milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

Balıkesir / Havran 10 Mart 2011 Perşembe
 1  2  ...  22  23  24  ...  32  33