Maximum UNIQ Hall'da Yaz Boyunca Etkinlikler Sanatseverleri Bekliyor

Istanbul’un önemli etkinlik mekanlarindan biri olan Maximum UNIQ Hall, yaz boyunca konser ve tiyatro oyunlariyla sanatseverleri agirlayacak. Birbirinden güzel etkinliklerin biletleri Türkiye’nin teknoloji odakli etkinlik biletleme platformu Biletinal’da satisa çikti.

Maximum UNIQ Hall'da Yaz Boyunca Etkinlikler Sanatseverleri Bekliyor
Bin 156 seyirci kapasitesiyle Istanbul’un önemli etkinlik mekanlarindan biri olan Maximum UNIQ Hall, yaz boyunca konser ve tiyatro oyunlariyla sanatseverleri agirlayacak. Yaz boyunca festival tadinda etkinliklere sahne olacak Maximum UNIQ Hall sahnesinde agirlanacak konuklar arasinda Berkay, Lvbel C5 & Çakal, Semicenk ve Motive gibi isimler bulunuyor. "Zengin Mutfagi", "Richard" ve "Cimri" de yaz boyu seyircisiyle bulusacak oyunlar arasinda yer aliyor.

Maximum UNIQ Hall’de yaz boyunca gerçeklesek etkinlikler ise söyle: 2010 yilinda ilk albümü "Ele Inat" ile ’En Iyi Sanatçi’ ödülüne layik görülen Berkay, 10 Temmuz’da konser verecek. 28 Temmuz’da ise sahne bu defa LvbelC5 & Çakal’i agirlayacak. Popüler sarkilariyla milyonlarin kalbini kazanan Semicenk, coskulu ve duygusal bir konserle 18 Agustos’ta sevenleriyle bulusacak. Kisa zamanda hizli yükselisiyle dikkatleri üstüne çeken ve henüz çok genç olmasina ragmen kendini fazlasiyla kanitlamis bir MC olan Tolga Can Serbes, sahne ismiyle Motive ise 23 Agustos’ta sahnede olacak.

Cumhuriyet tarihinde görülmüs en büyük isçi hareketi olan 15-16 Haziran 1970 olaylarinin zengin bir ailenin mutfagina yansimasini anlatan ve Sener Sen’in performansiyla devlestigi DasDas yapimi oyun “Zengin Mutfagi, 8-9 Temmuz’da, Okan Bayülgen’in Shakespeare’in ünlü trajedisinden hareketle yazip yönettigi “Richard”, 20 Agustos’ta, Semaver Kumpanya’nin Tansu Biçer’in yorumu ve Serkan Keskin’in çok konusulan “Harpagon” performansiyla 7 sezondur kapali gise sahneledigi “Cimri” oyunu da 22 Agustos’ta Maximum UNIQ Hall’de tiyatro coskusunu yasatacak.
Kaynak: İHA