AK Parti Ortahisar Belediye Baskan Adayi Ergin Aydin Projelerini Tanitti

AK Parti Trabzon Ortahisar Belediye Baskan adayi Ergin Aydin, projelerini genis bir katilimla kamuoyuna duyurdu. 14 ilkede toplam 61 projenin tanitildigi, Proje Tanitim Toplantisi Ramada Otel’de gerçeklestirildi.

AK Parti Ortahisar Belediye Baskan Adayi Ergin Aydin Projelerini Tanitti
Proje Tanitim Toplantisina AK Parti Trabzon Milletvekilleri Adil Karaismailoglu, Yilmaz Büyükaydin, Trabzon Büyüksehir Belediye Baskani Murat Zorluoglu, AK Parti Trabzon Büyüksehir Belediye Baskan adayi Ahmet Metin Genç, AK Parti Il Baskani Sezgin Mumcu, MHP Il Baskani Ömer Ayar, AK Parti Ilçe Baskani Selahattin Çebi, TTSO Baskani Erkut Çelebi, Trabzon’daki bir çok STK Baskani ve temsilcisi, AK Parti’nin eski il ve ilçe baskanlari ile çok sayida partili katildi.

Düzenlenen tanitim toplantisina "En Mutlu Sehir Ortahisarimiza hos geldiniz" diyerek baslayan Ergin Aydin “Sizlerin güveni ve Allah’in izniyle 31 Mart 2024 aksamindan itibaren Ortahisar Belediyemizi katilimci belediyecilik anlayisi ve ortak akil ile yönetme, ilçemizin mutlulugunu daha da artirmak için huzurlarinizdayim. Adayligimiz açiklandigi ilk günden itibaren, bize güvendiginiz için sahsim ve ekip arkadaslarim adina sizlere tesekkür ediyorum. Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in önderliginde, geçmisin erdemini, günümüzün evrensel degerleriyle kucaklayip Ortahisar ilçemizi insan merkezli, çevre dostu, egitim, saglik, kültür, tarim, turizm, ticaret ve bilim kenti yapacagimizdan hiç süpheniz olmasin. Ortahisar Belediyemiz sinirlarinda ve 87 mahallemizde elde edecegimiz her zafer, belediye hizmetlerinde yeni bir dönemin baslangici olacaktir” dedi.



"Çevreye ve tabiata duyarli sürdürülebilir yönetim uygulamalarini yayginlastiracagiz"

"Sehrimizdeki tüm hemsehrilerimizin hakkini korumak ve hizmetinde olmak en asli görevimizdir" diyen Aydin, ”Bu anlayisla, afetlere dayanikli, saglam yerlesim yerleri kurarak, yeni nesil dijital teknolojilere uygun altyapilar tesis edecegiz. Çocuklar, yaslilar, özel bireyler, gençler ve kadinlar basta olmak üzere; toplumun bütün kesimlerine yönelik sosyal belediyecilik hizmetlerini genisletecegiz. Maddi ve manevi desteklerle toplumumuzun temeli olan aile yapimizi koruyarak, çevreye ve tabiata duyarli sürdürülebilir yönetim uygulamalarini yayginlastiracagiz. Ortak akilla hayata geçirecegimiz projelerle Ortahisarimizin sadece 5 yilini degil yüz yillar sonrasini planlayacagiz. Bu sehri birlikte yönetip tüm Türkiye’de farkindalik olusturmak adina, bundan önce nasil çalismissak 31 Mart aksamindan sonra da ayni inanç ve heyecanla görev basinda olacagiz. Simdiden sahsima ve ekip arkadaslarima vereceginiz destek için tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA