Esnaf Odasi'nda Devir Teslim Yapildi; Künkçü Görevine Basladi

Aydin Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi’ne (AYESOB) baskan olarak seçilen Muhammed Ali Künkcü, düzenlenen devir teslim töreni ile görevini Selahittin Çetindogan’dan teslim aldi.

Esnaf Odasi'nda Devir Teslim Yapildi; Künkçü Görevine Basladi
Aydin’da 1965 yilindan bu yana faaliyette bulunan ve 82 esnaf odasinin bagli oldugu Aydin Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi’nde (AYESOB) geçtigimiz hafta sonu genel kurul heyecani yasandi. Birliktelik vurgusu yapilan genel kurulun ardindan birligin yeni baskani seçilen Muhammed Ali Künkçü ise yönetim kurulu üyeleriyle birlikte mazbatasini aldi. Daha sonra Künkcü, AYESOB binasina gelerek, görevini eski baskan Selahittin Çetindogan’dan devraldi. Eski baskan Selahittin Çetindogan, yeni baskan Künkcü’yü makam odasinin kapisinda çiçekle karsiladi. Baskan Künkcü ise eski baskan Çetindogan’a çiçek vererek hizmetlerinden dolayi tesekkür etti.

Düzenlenen devir teslim töreninin ardindan baskanlik koltugundaki ilk mesaji veren Künkçü, herkesi esnaflardan alisveris yapmaya davet ederek “Aydinimizin insanlarini esnaftan alisveris yapmaya davet ediyoruz. Esnaf, hayat, ekonomi, ülkemizin barometresi demek. Marketlerden degil esnaftan alisveris yapalim. Esnaftan alisveris yapalim herkes mutlu olsun. Aydinlilari esnaftan alisverise davet ediyorum” dedi.

Konusmasinin devaminda gazetecilerin sorularini da yanit veren Baskan Künkcü, herkesin baskani olacagini ifade ederek görev süresince seçim öncesi verdigi vaatleri yerine getirecegini belirtti.

Kaynak: İHA