Haber Arşivi

Ukrayna'ya Tekrardan Balistik Füze Saldirisi Düzenlendi

Rusya’nin Ukrayna’ya saldirisinin 4. gecesinde yine çatismalar siddetlenirken, Rusya tarafindan ülkenin bazi kentlerine tekrardan balistik füze saldirilari düzenlendi.

28 Şubat 2022 Pazartesi   02:37:46

Tahir Kiran Açiklamasi 'MHK Baskani Bu Kefaretini Ödesin'

Çaykur Rizespor Kulüp Baskani Tahir Kiran, Galatasaray maçinin ardindan yaptigi açiklamada karsilasmadan önce müsabakaya atanan Hakem Ümit Öztürk ile ilgili MHK Baskani Ferhat Gündogdu ile görüstügünü ve Gündogdu’nun Öztürk’e kefil oldugunu dile getirdigini vurgulayarak “Simdi ben MHK baskanini davet ediyorum, bu kefaretini ödesin” dedi.

28 Şubat 2022 Pazartesi   02:37:16

AB'den Ukrayna'ya Silah Yardimi

Avrupa Birligi (AB) Disisleri Bakanlari, Rusya-Ukrayna savasini ve Rusya’ya uygulanacak yaptirimlari görüsmek üzere video konferans yöntemi ile bir araya geldi. Avrupa Komisyonu Baskan Yardimcisi Josep Borrell görüsmeler sonrasinda düzenlenen basin toplantisinda, AB’nin Ukrayna’ya silah yardimi yapacagini bildirdi.

28 Şubat 2022 Pazartesi   02:35:16

Ukrayna’daki sivil kayıp, 352’ye yükseldi

Ukrayna Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ukrayna’ya yönelik düzenlenen saldırılarda, 14'ü çocuk 352 sivilin hayatını kaybettiği açıklandı.

28 Şubat 2022 Pazartesi   02:10:54

Ukrayna, Rusya Aleyhine Dava Açti

Birlesmis Milletler’e (BM) bagli Uluslararasi Adalet Divani, Ukrayna’nin Rusya aleyhinde dava açtigini ve Rusya aleyhinde tedbir kararlari alinmasini talep ettigini duyurdu. Mahkeme tarafindan yayinlanan resmi bildiride, "Ukrayna, Rusya’ya karsi dava açti ve Mahkemeden geçici tedbirler belirtmesini istedi" ifadeleri yer aldi.

28 Şubat 2022 Pazartesi   01:53:46

Amerikan uydu görüntüleme şirketi Maxar: Beş kilometrelik Rus askeri konvoyu Kiev'e ilerliyor

ABD merkezli uydu görüntüleme şirketi Maxar, elde ettikleri uydu görüntülerinde, aralarında tankların da olduğu büyük bir Rus kara kuvvetleri konvoyunun, Ukrayna'nın başkenti Kiev'e yaklaştığının görüldüğünü duyurdu. Açıklamada, konvoyun içinde, yakıt ve lojistik araçlarının yanı sıra, tanklar, zırhlı muharebe araçları ve topçu araçlarının olduğu aktarıldı.

28 Şubat 2022 Pazartesi   01:47:37

ABD'nin BM Daimi Temsilcisi: Rusları BM'den izole edebiliriz

ABD'nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Greenfield, Ukrayna'ya yönelik saldırısından dolayı Rusya'yı BM'den izole edebileceklerini ve Rusya'ya baskı uygulamak için ellerindeki tüm araçları kullandıklarını açıkladı. Greenfield, çarşamba gününe kadar Rusya'nın veto edemeyeceği bir BM Genel Kurulunun onaylanmasını beklediklerini de sözlerine ekledi.

28 Şubat 2022 Pazartesi   01:38:38

Ankara'da Trafik Kazasi Açiklamasi 1 Yarali

Ankara’nin Sincan ilçesinde bir sürücü otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybederek köprü varyantina çarpti. Kaza sonucunda sürücü yaralandi.

28 Şubat 2022 Pazartesi   01:37:46

Ukrayna BM Daimi Temsilcisi Kislitsa Açiklamasi 'Rusya, Soykirim Konvansiyonu Dahilinde Anlasmayi Ihlal Etmektedir '

Birlesmis Milletler Güvenlik Konseyi’nde (BMGK) Ukrayna konusunda düzenlenen toplantida, Ukrayna’daki insani krizi görüsmek üzere yarin konseyi acil toplantiya çagirdi. Toplanti sirasinda Ukrayna BM Daimi Temsilcisi Sergey Kislitsa, Rusya’yi Ukrayna’da soykirim yapmakla suçlayarak, "Rusya, soykirim konvansiyonu dahilinde anlasmayi ihlal etmektedir" dedi.

28 Şubat 2022 Pazartesi   01:37:17

Rusya, Ukrayna'nin Kendi Eylemlerini Rus Eylemleri Olarak Gösterdigini Ileri Sürdü

Birlesmis Milletler Güvenlik Konseyi’nde (BMGK) Ukrayna konusunda düzenlenen toplantida, Rusya’nin BM Daimi Temsilcisi Vasiliy Nebenzya, Ukrayna’nin kendi eylemlerini Rus eylemleri olarak gösterdigini ileri sürerek, "Ukrayna’nin hatali hedefleri ile Donbass’taki saldirilarinin görüntüleri suçlari örtülmek için kullaniliyor" dedi.

28 Şubat 2022 Pazartesi   01:37:16

Videosunda dikkat çeken kombin!

Kırmızı eşofman takımıyla yaptığı dansı sosyal medyadan paylaşan Linet, takipçileri tarafından 'Badi Ekrem'e benzetildi.

28 Şubat 2022 Pazartesi   01:33:48

Seray Sever’den kötü haber!

İkiz bebeklerini dünyaya getirmek için gün sayan sunucu Seray Sever doğum gününde yürek sızlatan haberi sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Ev kıyafetleriyle pastasını üfleyen Sever babasının entübe edildiğini belirtti. Seray Sever paylaşımında "Tüm dualarım şu an entübe olarak sağlık mücadelesi veren canım babam için" ifadelerini kullandı..

28 Şubat 2022 Pazartesi   01:26:20

Iki Otomobil Çarpisti Açiklamasi 1 Yarali

Malatya’da iki otomobilin karistigi trafik kazasinda 1 kisi yaralandi.

28 Şubat 2022 Pazartesi   01:13:45

Yeni imajıyla bambaşka biri oldu!

Gelinim olur musun programıyla ün kazanan, Semra kaynana ile ettiği kavgalarla hafızalarda yer edinen gelin Sinem Umaş yeni imajıyla hayrete düştü. Bambaşka birine dönüşen Sinem Umaş bir konserde objektiflere yakalandı. Sinem gelini görenler "Bambaşka biri olmuş" yorumlarını yapmadan edemedi..

28 Şubat 2022 Pazartesi   01:13:44

Uluslararası Adalet Divanı'ndan Rusya'ya 'soykırım' davası

Uluslararası Adalet Divanı, Ukrayna'nın, Soykırım Sözleşmesi'nin ihlali gerekçesiyle Rusya aleyhine dava açtığını açıkladı.

28 Şubat 2022 Pazartesi   00:59:46

'Evi Yakacagim' Diyerek Kendini Odaya Kilitleyen Genç Polisi Alarma Geçirdi

Malatya’da girdigi bunalim sonucu yakmakla tehdit ettigi evin odasina kendini kilitleyen 31 yasindaki genç, polis ekiplerine 3 saat direndi. Oda kapisinin kirilarak bulundugu yerden çikarilan genç, gözaltina alindi.

28 Şubat 2022 Pazartesi   00:55:16

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik başlattığı işgal girişiminde beşinci gün

Rusya devlet Başkanı Vladimir Putin'in talimatı ile Ukrayna'ya yönelik başlatılan işgal girişiminde beşinci güne girildi. Ukrayna'nın Donbas şehrine yönelik başlatılan ve Rus ordusunun hızla ilerleyişi sonrası Kiev'e kadar ulaşan işgal girişimi sonrası bölgeden çatışma haberleri ve çok sayıda patlama sesi geliyor. Dünya ise Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik başlattığı işgal girişimine yönelik peş peşe yaptırım kararları açıklıyor. İşte Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik başlattığı işgal girişiminde dakika dakika bölgede yaşanan gelişmeler..

28 Şubat 2022 Pazartesi   00:43:29

Ukrayna'daki Türk Vatandaslari, Varsova Büyükelçiligi Ve Is Adamlari Tarafindan Karsilandi

Rusya’nin Ukrayna’ya baslattigi askeri harekatin ardindan bölgeden tahliye edilen Türk vatandaslari, Polonya’da Varsova Büyükelçisi Cengiz Kamil Firat ve Polonyali is adamlari tarafindan karsilandi.

28 Şubat 2022 Pazartesi   00:34:46

Polis Ile Gözaltina Almak Istedikleri Sürücünün Yakinlari Arasinda Arbede Açiklamasi 4 Polis Yaralandi

Sanliurfa’da dur ihtarina uymayan motosiklet sürücüsünü kovalayan polis ekipleri ile motosiklet sürücüsünün yakinlari arasinda çikan arbedede 4 polis memuru yaralandi.

28 Şubat 2022 Pazartesi   00:19:46

 1  2  ...  41  42