Haber Arşivi

Kara Kuvvetleri'ne taze kan! Yeni Bayraktar TB2'ler teslim edildi

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, silahlı insansız hava aracı (SİHA) 'Bayraktar TB2'lerin yeni teslimatlarının Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na yapıldığını açıkladı. Demir. SİHA'larda yerli üretim CATS kameralar kullanıldığını belirtti.

5 Şubat 2022 Cumartesi   23:59:35

Bölgede tansiyon yükseliyor! ABD'den Rusya'ya karşı kritik hamle...

ABD’nin Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etme tehdidi karşısında Avrupalı NATO müttefiklerini desteklemek ve Rusya'ya karşı caydırıcılık amacıyla gönderdiği askeri birliklerden ilki Polonya’ya geldi. Öte yandan, İngiltere Başbakanı Boris Johnson ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Rusya-Ukrayna krizini görüştü. İki lider telefon görüşmesinde NATO'nun Rus saldırganlığı karşısında birleşmesi ve mevcut gerilimlere diplomatik çözüm bulunmasının "en önemli öncelik" olarak kalması gerektiğini bildirdi.

5 Şubat 2022 Cumartesi   23:50:04

Dügün Salonu Savas Alanina Döndü

Sakarya’nin Erenler ilçesinde bir dügün salonunda çikan kavgada sandalyeler havada uçustu. Kalabalik grubun karistigi kavgada ortaklik savas alanina dönerken, yaralilarin oldugu ögrenildi.

5 Şubat 2022 Cumartesi   23:43:19

Izmir Büyüksehir Belediyesi'nden 6 Masal Evi Daha

Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer’in çocuklarin sosyal gelisimlerine katki sunmak ve annelere mesleki beceri kazandirarak is gücüne katilimlarini desteklemek için hayata geçirdigi Masal Evi projesi kapsaminda bugün 6 yeni merkez daha açildi. Böylelikle Izmir’deki Masal Evi sayisi on ikiyi buldu. Aliaga Masal Evi’nde yapilan toplu açilis töreninde Baskan Soyer, Masal Evi sayisini Izmir genelinde 25’e çikaracaklarini söyledi.

5 Şubat 2022 Cumartesi   23:42:49

ABD'den Kovid-19 testi pozitif çıkan Başkan Erdoğan'a ''geçmiş olsun'' mesajı

ABD'den Kovid-19 testi pozitif çıkan Başkan Erdoğan'a ''geçmiş olsun'' mesajı geldi. ABD Büyükelçisi Flake, ''Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşine acil şifalar dileriz'' ifadelerini kullandı..

5 Şubat 2022 Cumartesi   23:41:23

Otomobil Uzun Namlulu Silahla Tarandi Açiklamasi 2 Ölü

Sanliurfa’da seyir halindeki bir otomobile baska bir otomobilden uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldirida 2 kisi hayatini kaybetti.

5 Şubat 2022 Cumartesi   23:33:19

Bebek'te lüks mekana silahlı saldırı kamerada! İşine son verilmiş!

İstanbul Bebek’te korkunç bir olay yaşandı. Gece saatlerinde aracından inerek ünlü bir kafeteryaya silahlı saldırıda bulunan şahsın geçtiğimiz ay işine son verildiği ortaya çıktı. Kafeteryaya yapılan korkunç saldırıda 3 kişi yaralanmıştı. Saldırı anları saniye saniye güvenlik kameralarına böyle yansıdı.

5 Şubat 2022 Cumartesi   23:31:38

Tayland'daki Avustralya Büyükelçiligi'nin Kadinlar Tuvaletinde Gizli Kamera Skandali

Tayland’daki Avustralya Büyükelçiligi’nin kadinlar tuvaletinde gizli kameralarin bulundugu ve eski bir büyükelçilik çalisanin tutuklandigi bildirildi.

5 Şubat 2022 Cumartesi   23:26:50

Tuzla Belediye Baskani Yazici Açiklamasi 'Kendi Zehrinizde Bogulun'

Tuzla Belediye Baskani Sadi Yazici, covid-19 testinin pozitif oldugunu duyuran Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ve esi Emine Erdogan’la ilgili sosyal medyada yapilan çirkin yorumlara sert tepki gösterdi. Baskan Yazici, ”Kendi zehrinizde bogulun” dedi.

5 Şubat 2022 Cumartesi   23:26:49

Çikolata Ve Sakiz Kutularina Uyusturucu Sakladilar

Istanbul Esenler Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri, uyusturucu saticiligina iliskin yaptiklari çalismalarda, çikolata ve sakiz kutusuna saklanmis uyusturucu madde ele geçirdi.

5 Şubat 2022 Cumartesi   23:20:19

Yüz yüze eğitime 5 gün ara!

Isparta İl Hıfzısıhha Kurulu tarafından alınan kararda şehir genelinde etkili olan kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 7 Şubat'tan itibaren yüz yüze eğitime 5 gün boyunca ara verildiği açıklandı. Diğer yandan kamu kurumlarında çalışan engelliler ile hamile personeller de idari izinli sayılacağı ifade edildi..

5 Şubat 2022 Cumartesi   23:18:53

TBF'den Galatasaray'a Kötü Haber

Galatasaray, Anadolu Efes maçinin ertelenmesine dair yapilan basvurunun reddedildigini ve pozitif durumu olan oyuncularin da yarin sahada olacagini açikladi.

5 Şubat 2022 Cumartesi   23:16:49

Diyarbakir-Istanbul Seferi Yapan Uçakta Süpheli Durum

Diyarbakir’da Istanbul seferini yapan Anadolu Jet’e ait TK 7215 sefer sayili uçak, 2 saat gecikmeli kalkti. Uçakta güvenlik geregi 3 kez arama yapilirken, uçaga gelen yetkililerin yolculara bilgi vermesi gergin anlara neden oldu. O anlar ise bir yolcunun cep telefonu kamerasina yansidi.

5 Şubat 2022 Cumartesi   23:08:50

Kadiköy'de Bina Önünde Korkutan Çökme Kamerada

Istanbul Kadiköy’de 3 katli binanin önünde çökme meydana geldi. Çökme sonrasi 5 metre derinliginde çukur olusurken, binada yasayan vatandaslar tahliye edildi.

5 Şubat 2022 Cumartesi   23:08:50

Metaverse'ye Olan Ilgi Büyük Oyun Sirketini Türkiye'ye Çekti

Metaverse’ye en çok yatirim Türkiye’den geldi. Bu gelisme karsisinda dünyanin büyük oyun platformlarindan biri olan Wider Games, Türkiye’de yatirim yapma karari aldi.

5 Şubat 2022 Cumartesi   23:05:51

Avcilar'da 3 Köpegin Zehirlendigi Iddiasi

Avcilar’da kimligi belirsiz kisi ya da kisiler, iddiaya göre 3 köpegi zehirledi. Vatandaslarin ihbariyla olay yerine gelen belediye ekipleri hamile köpegi kurtarirken, diger 2 köpek telef oldu.

5 Şubat 2022 Cumartesi   23:05:50

Rusya Sinirina Yakin Olan Harkov'da Rusya Karsiti Protesto

Ukrayna’nin Rusya sinirina yakin olan Harkov kentinde binlerce kisi Rusya karsiti protesto düzenledi.

5 Şubat 2022 Cumartesi   23:05:49

Yanan Otomobilden Son Anda Canini Kurtardi

Aydin’in Söke ilçesinde seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarpip karsi seride geçen otomobilde yangin çikti. Kisa sürede tüm otomobili kaplayan alevlerden sürücüsü son anda kendini disari atarak kurtuldu.

5 Şubat 2022 Cumartesi   23:02:19

Ingiltere'de Basbakanlik Ofisi'ndeki Istifalarin Ardindan Yeni Atamalar

Ingiltere Basbakani Boris Johnson, Basbakanlik Ofisi’ndeki istifalarin ardindan yeni atamalarin gerçeklestirildigini duyurdu.

5 Şubat 2022 Cumartesi   22:46:19

Içisleri Bakani Soylu, Çocuklarla Bulustu

Içisleri Bakani Süleyman Soylu, Suriye programi sonrasi Hatay’da Suriyeli savas magduru çocuklarla bir araya geldi.

5 Şubat 2022 Cumartesi   22:39:49

Madagaskar'i Batsirai Kasirgasi Vurdu Açiklamasi 4,4 Milyon Kisi Risk Altinda

Madagaskar’i Ana tropikal firtinasinin ardindan Batsirai Kasirgasi vurdu. Uluslararasi Kizilhaç ve Kizilay Dernekleri Federasyonu, Batsirai’nin en az 4,4 milyon insan için risk olusturdugunu belirtti.

5 Şubat 2022 Cumartesi   22:36:51

Ümraniye'de Kan Donduran Cinayet Açiklamasi 1,5 Yasindaki Kizinin Gözü Önünde Hamile Esine Kursun Yagdirdi

Istanbul Ümraniye’de madde bagimlisi oldugu iddia edilen cani koca, 19 yasindaki 6 aylik hamile olan dini nikahli esine 1,5 yasindaki kiz çocugunun gözü önünde kursun yagdirdi. Kursunlarin hedefi olan hamile kadin hayatini kaybederken, gözaltina alinan süpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

5 Şubat 2022 Cumartesi   22:36:50

Kayseri'de Uyusturucu Operasyonu

Kayseri Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekiplerince yapilan çalismalarda çesitli miktarlarda uyusturucu madde ele geçirilirken olaylarla ilgili 2 kisi gözaltina alindi.

5 Şubat 2022 Cumartesi   22:36:49

906 Sporcunun Katildigi Judo Sampiyonasi'nin Açilis Seremonisi Gerçeklestirildi

Sakarya Büyüksehir Belediyesi’nin ev sahipligi yaptigi Spor Toto Ümitler Judo Sampiyonasi’nin açilis seremonisi gerçeklestirildi. Törende konusan Baskan Yüce, “Sehrimizde ulusal ve uluslararasi organizasyonlara ev sahipligi yapmaktan gurur duyuyor, sporun tüm branslarina destekler sunuyoruz” dedi.

5 Şubat 2022 Cumartesi   22:26:49

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Kendi Zehrinizde Boğulun”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından kendisi ve eşi Emine Erdoğan'ın Kovid-19 testlerinin pozitif çıktığını duyurdu. Geçmiş olsun dileklerini ileten Tuzla Belediye başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Erdoğan'ın Kovid-19'a yakalanmasına ilişkin açıklamalarının ardından sosyal medya üzerinden, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetmesini bekleyenlere sert sözlerle yüklendi. Başkan Yazıcı,” Kendi zehrinizde boğulun” dedi.

5 Şubat 2022 Cumartesi   22:20:52

 1  2  ...  26  27