Haber Arşivi

Musk'tan Twitter için yeni adım: Parodi olduğunu açıkça belirtmeyen taklitçi hesaplar askıya alınacak

Twitter'ın yeni CEO'su Elon Musk, platformun en doğru bilgi kaynağı haline gelmesi gerektiğini söyleyerek, parodi olduğunu açıkça belirtmeyen taklitçi hesapların kalıcı olarak askıya alınacağını açıkladı.

7 Kasım 2022 Pazartesi   09:33:01

Aydem Yenilenebilir Enerji, 3. Çeyrekte Gelirini 3 Kat Artirdi

Aydem Yenilenebilir Enerji’nin yilin ilk dokuz ayindaki geliri, geçen senenin ayni dönemine göre yüzde 231’lik artisla 3 milyar TL’yi asti. Sirketin ilk iki çeyrekte süren finansal yükselisi, üçüncü çeyrekte de devam etti.

7 Kasım 2022 Pazartesi   09:31:48

Soguk Havada Çoruh'un Serin Sularina Girerek Agaç Parçalarini Topladi

Bayburt’ta bir lokantada garson olarak çalisan Yusuf Akbulut, çalistigi lokantanin camindan disariya bakarken Çoruh Nehri’nde agaç parçalari gördü. Görüntü kirliligine dayanamayan ve agaç parçalarinin nehirde bulunmasindan rahatsizlik duyan Akbulut, soguk havaya ve suya aldiris etmeden Çoruh’a girmek üzere paçalari sivadi ve büyükçe agaç parçalarini sudan sürükleyerek çikardi. O anlari ise Akbulut’un arkadasi cep telefonuyla kaydetti.

7 Kasım 2022 Pazartesi   09:31:18

Van Gölü Havzasi'nda Su Krizi Tehlikesi

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektör Danismani ve Cografya Bölüm Baskani Doç. Dr. Adnan Alkan, Van Gölü basta olmak üzere havzadaki diger göllerde de bir çekilme söz konusu oldugunu belirterek, “Havzanin genel anlamda hem tarimsal faaliyetlerden dolayi hem de iklim degisikligi, kuraklik ve isinmadan dolayi maalesef büyük bir su krizi ile karsi karsiya kaldigimizi söylemek mümkün” dedi.

7 Kasım 2022 Pazartesi   09:31:17

Avcılar'da 3 sağlık çalışanına sopalarla saldırı

Hasta almaya giden sağlık görevlilerinin içinde bulunduğu ambulansın araçlarına çarptığını öne süren bina sakinleri, sopalarla saldırdı. Sağlık çalışanlarından biri, başından yaralandı.

7 Kasım 2022 Pazartesi   09:29:56

Aç Kalan Tilki Yayla Esnafina Sigindi

Trabzon’da yaylada aç kalan Tilki, çareyi esnafin yanina siginmakta buldu. Isletme sahibinin tilkiye seslenmesi ise duyanlari gülümsetti.

7 Kasım 2022 Pazartesi   09:29:18

(Özel) Köylü Kadinlarin Hayati Bir Fide Ile Degisti...Köyün Tamami 7 Ay Çilek Üretiyor

Bursa’da 40 haneli köyün tamami 7 ay boyunca çilek üretiyor. Üreticiler bu mevsimde kilogramini 25-30 liradan satarak aylik 10-12 bin lira gelir sagliyor.

7 Kasım 2022 Pazartesi   09:28:48

20 Bin Liralik Köpegini Çaldilar Bulana Kuzu Hediye Edecek

Bursa’da 20 bin liralik köpegi çalinan vatandas köpegini bulup getirene kuzu hediye edecek.

7 Kasım 2022 Pazartesi   09:26:50

Didim Organ Bagisinda Ülke Ortalamasinin Üzerinde

Aydinin Didim ilçesinde Ilçe Kaymakamligi öncülügünde Doku ve Organ Bagisi haftasi dolayisiyla Ilçe Devlet Hastanesi’nde tören düzenlendi.

7 Kasım 2022 Pazartesi   09:26:49

Bursa'da Kaza Sonucu Meydana Gelen Kavga Kameralara Yansidi

Bursa’da trafik kazasi sonrasi sürücüler birbirine girdi. O anlar kameraya yansidi. Kaza ve kavga sebebiyle yol kapandi.

7 Kasım 2022 Pazartesi   09:26:48

Kılıçdaroğlu'nun para bulmaya gittiği İngiltere karıştı! Hayat pahalılığına isyan...

İngiltere’de hayat pahalılığı ve kemer sıkma politikalarını protesto eden binlerce gösterici, enerji fiyatlarının düşürülmesi ve maaşların artırılması çağrısında bulundu.

7 Kasım 2022 Pazartesi   09:21:16

Yüksekova'da Ay, Geceyi Gündüze Çevirdi

HAKKARI – Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde gece saatlerinde çikan ay görsel sölen olustururken, parlakligiyla geceyi de adeta gündüze çevirdi.

7 Kasım 2022 Pazartesi   09:20:17

Tire'de Hirsizlik Suçundan Aranan Süpheli Yakalandi

Izmir’in Tire ilçesinde hirsizlik suçundan aranan süpheli, polis ekipleri tarafindan yasanan kovalamacanin ardindan yakalandi. Gözaltina alinan süphelinin 12 yil hapis cezasiyla arandigi ögrenildi.

7 Kasım 2022 Pazartesi   09:18:18

Göçmenleri Tasiyan Otobüs Devrildi Ilk Belirlemelere Göre 3 Kisi Öldü Çok Sayida Kisi Yaralandi

Sivas’ta düzensiz göçmenleri tasiyan bir otobüs devrildi, ilk belirlemelere göre 3 kisi öldü çok sayida kisi yaralandi.

7 Kasım 2022 Pazartesi   09:18:17

Savsat Karagöl'den Sonbahar Manzaralari

Artvin’in "Sakin Sehir" ünvanli Savsat ilçesinde dogal güzellikleriyle ünlü Karagöl-Sahara Milli Parki sonbahar manzaralari ile dikkat çekiyor. Göle gelen ziyaretçiler, tulum esliginde doyasiya eglenerek sonbahar renklerinin keyfini yasiyor.

7 Kasım 2022 Pazartesi   09:17:47

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden Sarıyer'deki kazıya ilişkin açıklama

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Sarıyer'de yapılan kazı çalışmasında herhangi bir bulguya rastlanılmadığını, konuyla ilgili kamuoyunu yanlış yönlendirenler hakkında yasal işlem başlatılacağını bildirdi.

7 Kasım 2022 Pazartesi   09:16:12

Kisa Hazirlanan Nemrut Krater Gölü'nde Renk Cümbüsü

Bitlis’in Tatvan ilçesinde bulunan ve her yil binlerce yerli ve yabanci turiste ev sahipligi yapan Nemrut Krater Gölü, sonbaharin renkleriyle adeta sakli bir cenneti andiriyor.

7 Kasım 2022 Pazartesi   09:15:47

Bensu Soral'dan estetik açıklaması

Son zamanlarda estetik iddialarıyla gündeme gelen güzel oyuncu Hande Soral, estetiksiz olduğunu söyledi.

7 Kasım 2022 Pazartesi   09:15:37

Sefler, Sultangazi'deki Fuarda En Lezzetli Yemegi Yapmak Için Yaristi

Türkiye Uluslararasi Sefler Zirvesi Yemek Yarismasi ve Gastronomi Fuari, Sultangazi’de kapilarini açti. Yarismaya katilan usta ve ögrenci sefler, farkli tatlar yaparak hünerlerini sergiledi. Dereceye giren sefler madalyalarini aldi.

7 Kasım 2022 Pazartesi   09:13:47

Bismil'de Uyusturucudan Gözaltina 3 Süpheli Tutuklandi

Diyarbakir’in Bismil ilçesinde uyusturucudan gözaltina alinan 3 süpheli, emniyetteki islemlerinin ardindan sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandi.

7 Kasım 2022 Pazartesi   09:13:18

Esenyurt'ta Yeni Bebek Sahibi Olan Ailelere ' Yenidogan Paketi'

Esenyurt Belediyesi, “Yenidogan Paketi” projesiyle yeni bebek sahibi olan ailelerin mutlulugunu paylasiyor.

7 Kasım 2022 Pazartesi   09:13:17

Yorulan Köpegini 5 Kilometre Sirtinda Tasidi

İçel’de bir kisi, yorulup bitkin düsen av köpegini 2 bin rakimda 5 kilometre sirtinda tasidi.

7 Kasım 2022 Pazartesi   09:10:46

Yurtta Hava Durumu

Yapilan son degerlendirmelere göre, yurt genelinin parçali ve yer yer çok bulutlu, Bati Akdeniz kiyilari, Dogu Akdeniz, Iç Anadolu’nun dogusu, Bati ve Orta Karadeniz kiyilari, Dogu Anadolu’nun batisi, Güneydogu Anadolu ile Kirklareli’nin kuzey kesimleri, Istanbul’un kuzey ilçeleri, Kocaeli ve Sakarya çevreleri, Çanakkale’nin dogu, Balikesir’in kuzey kesimleri, Mugla’nin güney kesimleri, Ankara’nin güney ve dogu kesimleri, Kirikkale, Kirsehir, Aksaray, Bolu, Düzce, Amasya, Tokat, Giresun, Gümüshane ve Bayburt çevrelerinin yagisli geçecegi tahmin ediliyor. Genellikle yagmur ve saganak, Akdeniz kiyi kesimlerinde gök gürültülü saganak, Tunceli, Erzincan, Erzurum ve Bingöl’ün yüksek kesimlerinde karla karisik yagmur ve yer yer kar seklinde olmasi beklenen yagislarin, Adana’nin güneyi ile Hatay, Diyarbakir, Mardin ve Siirt çevrelerinde yerel olmak üzere kuvvetli olmasi bekleniyor.

7 Kasım 2022 Pazartesi   09:08:46

Emekli olan herkes tazminat alabilecek mi? İşte tüm detaylar...

Emeklilikte yaşa takılanlara ilişkin düzenleme ile ilk etapta 1.5 milyon kişinin emekli olup tazminatını alma hakkı elde etmesi bekleniyor. İşverene tazminat konusunda kolaylık sağlanması da gündemde. "Tarih, prim, yıl, başvuru, tazminat, aylık" konusunda ayrıntılar da aralıkta netleşecek. İşte EYT ile ilgili son dakika haberinin detayları...

7 Kasım 2022 Pazartesi   09:08:23

Yeni oyuncağının fiyatı dudak uçuklattı!

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, şarkıcı Oğuzhan Koç ile Ağustos ayının son günlerinde nikah masasına oturmuştu. Düğün telaşının ardından işlerine dört elle sarılan Özdemir, kendini ödüllendirdi. Akıllı yatırımlar yapmayı seven Demet Özdemir, sokakların tozunu attırmaya hazırlanıyor. Özdemir, bu kez kendine bir Volvo S 90 aldı. Demet Özdemir'in yeni oyuncağının fiyatı ise dudak uçuklattı.

7 Kasım 2022 Pazartesi   09:06:44

 1  2  ...  32  33  34  35