Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübünden 2 Transfer

Voleybol Erkekler 2. Lig ekiplerinden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü transfer çalışmalarına devam ediyor.

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübünden 2 Transfer
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü yöneticileri takıma yeni transferler ekleyerek takımı daha da güçlendirmeye çalışıyor. Pasör Çağlar ve Orta oyuncu Fırat’dan sonra Gümüşhane Torul’un genç yeteneği Smaçör Ali Candan ve Çankaya Belediyespor’un başarılı Orta oyuncu Umut Baran Yücel’i de kadrosuna katmayı başardı.

Bu sezon güçlü bir kadro kurarak birinci ligin en büyük adayı olmayı istediklerini ifade eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Şube Başkanı Hayri Özhelvacı, kulüp olarak Voleybolun tecrübeli sporcularının yanı sıra gelecek vaat eden genç sporcuları da kadrolarına katarak ileriye dönük bir takım kurmak istediklerini söyledi.

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü formasını giyen Ali ve Umut imza töreni sonrası yaptığı açıklamada, “Şahinbey Belediye gençlik ve spor kulübünü birinci lige çıkarmak için buradayız. Başkanımız Mehmet Demirbaş ve yönetim kurulu büyüklerime çok teşekkür ederiz. Bu kadro içinde bizi düşündükleri için emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Bize güvenen Antrenörümüz Şükrü Çobanoğlu’nu ve yöneticilerimizi mahcup etmemek için elimizden gelenin en iyisini yaparak, sezon sonunda şampiyonluğa ulaşacağız” dediler.

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, Gaziantep’e layık bir takım olması için çalıştıklarını belirterek, “Hedefimiz doğrultusunda transferlere devam ediyoruz. Orta oyuncu Umut ve Smaçör ali Candan’ı da kadromuza dahil ettik. Transfer komitesindeki arkadaşlarımız çalışmalarına devam ediyor. Gaziantep’e layık bir takım oluşturmak için yoğun mesai harcıyorlar önümüzdeki günlerde flaş transferlere imza attıracağız”dedi.

Kaynak: İHA