Sürmene Haberleri (Trabzon)

Trabzonspor'dan Down Sendromlu Ve Otizmli Öğrencilere Ziyaret

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile teknik direktör Ünal Karaman, down sendromlu ve otizmli öğrencileri ziyaret etti.

Trabzon / Sürmene 15 Kasım 2019 Cuma

Trabzon'da Ruhsatsız Silah Ve Mühimmat Ele Geçirildi

Çok sayıda ruhsatsız silah ve silah yapımında kullanılan malzemenin ele geçirildiği operasyonda 1 kişi gözaltına alındı.

Trabzon / Sürmene 15 Kasım 2019 Cuma

Trabzon'da Korunan Alanları 2,2 Milyon Kişi Gezdi

Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünün koruması altındaki milli parklar ile tabiat parklarını yılın 10 ayında 2 milyon 223 bin 869 kişi ziyaret etti Uzungöl Tabiat Parkı 1 milyon 665 bin 586 kiş

Trabzon / Sürmene 14 Kasım 2019 Perşembe

Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu'nun Ziyaretleri

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Trabzon Başkonsolosu Zalihe Erden'i ziyaret etti.

Trabzon / Sürmene 5 Kasım 2019 Salı

Dünya Şampiyonu Busenaz Sürmeneli Açıklaması 'Kitabımda Kaybetmek Asla Yok'

Milli boksör Busenaz:'Çok hırslı biriyim. Kafama koyduğumu da mutlaka yaparım' '(Şampiyon olduğu maç sonrası) Aklımdan yaşadığım sakatlık, vatanım, milletim, askerlerimiz, hazırlık antrenmanlarında yaşadığım zorluklar geçiyor

Trabzon / Sürmene 1 Kasım 2019 Cuma

Şenol Güneş'ten Başkan Zorluoğlu'na Ziyaret

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'nu ziyaret etti.

Trabzon / Sürmene 24 Ekim 2019 Perşembe

Trabzonspor-Gaziantep FK Maçından Notlar

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Çaykur Rizespor maçında forma giyen Obi Mikel'in yerine Sturridge'e ilk 11'de yer verdi Fenerbahçe maçında geçirdiği sakatlığın ardından ameliyat edilen Yusuf Sarı ile Gençlerbirliği maçı

Trabzon / Sürmene 19 Ekim 2019 Cumartesi

Ağaoğlu'ndan Dünya Şampiyonu Boksöre Ziyaret

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu: 'Futbol kulübü olmamızın yanı sıra altyapı ve diğer branşlarda da sporcu yetiştirmek, bu sporcuların hem ülkemiz hem de dünya çapında başarılar elde etmesini sağlamak en büyük hedefi

Trabzon / Sürmene 19 Ekim 2019 Cumartesi

Kızının Her Maçı Öncesi 'Busenaz' Şekeri Dağıtıyor

Dünya şampiyonu milli boksör Busenaz Sürmeneli'nin annesi Songül Sürmeneli: 'Evde Busenaz'a ait bir şekerimiz var. Biz bu şekerin adını Busenaz koyduk. Busenaz ne zaman maça ve kampa giderse okullarda, mahallede önüme gelen çocuklara o

Trabzon / Sürmene 18 Ekim 2019 Cuma

Milli Boksör Busenaz Sürmeneli, Ünal Karaman'ı Ziyaret Etti

Rusya'da yapılan Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda 69 kiloda altın madalya kazanan Busenaz Sürmeneli, Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman'ı ziyaret etti.

Trabzon / Sürmene 17 Ekim 2019 Perşembe

Busenaz Sürmeneli'den Trabzon Valisi Ustaoğlu'na Ziyaret

Rusya'da düzenlenen Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda 69 kiloda altın madalya kazanan Busenaz Sürmeneli, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Trabzon / Sürmene 17 Ekim 2019 Perşembe

Dünya Şampiyonu Boksör Busenaz Sürmeneli, Memleketinde Coşkuyla Karşılandı

Rusya'nın Ulan Ude kentinde düzenlenen Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda dünya şampiyonu olan Busenaz Sürmeneli, memleketi Trabzon'da coşkuyla karşılandı.

Trabzon / Sürmene 16 Ekim 2019 Çarşamba

Trabzonspor'dan Dünya Şampiyonu Busenaz Sürmeneli'ye Kutlama

Trabzonspor Kulübü, Rusya'da düzenlenen Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazanan sporcusu Busenaz Sürmeneli'yi kutladı.

Trabzon / Sürmene 13 Ekim 2019 Pazar

Karadeniz'de Deniz Çöplerinin Araştırması Yapılacak

Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesinden 9 bilim adamı, hazırladıkları AB destekli proje kapsamında Karadeniz'deki deniz çöplerinin durumu ile sorunun idari ve sosyal çözümlerini araştıracak Projenin

Trabzon / Sürmene 4 Ekim 2019 Cuma

Fındık Hırsızları Tutuklandı

Trabzon’un Sürmene ilçesinde 500 kilogram fındık çalan 2 kişi tutuklandı. Çalınan fındıklar sahibine teslim edilirken olayla ilgili 1 kişinin daha arandığı belirtildi.

Trabzon / Sürmene 20 Eylül 2019 Cuma
 1  2  ...  4  5  6  ...  32  33