Alucra Haberleri (Giresun)

Ak Parti Grup Başkanvekili Canikli, Giresun'da

AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, "Şehitlerimiz bu topraklara olan görevlerini fazlasıyla yerine getirdiler. Onların bıraktığı şanı aynı şekilde ileriye taşımak zorundayız. Bunun da tek bir yolu var, millete, bu ülkeye hiz

Giresun / Alucra 25 Mart 2014 Salı

Berkin Elvan’ın Babasından Burak Can’ın Babasına Baş Sağlığı Telefonu

İstanbul’da önceki gün Berkin Elvan’ın cenazesi sonrası çıkan olaylarda Okmeydanı’nda silahla vurularak öldürülen Burak Can Karamanoğlu’nun babası Halil Karamanoğlu’nu telefonla arayan Berkin Elvan’ın babası Sami Elvan ba�

Giresun / Alucra 14 Mart 2014 Cuma

Burak Can Karamanoğlu’na Son Görev

İstanbul'da Berkin Elvan'ın cenaze töreninin ardından önceki gün yapılan gösteriler sırasında çıkan kavgada silahla vurularak öldürülen Burak Can Karamanoğlu memleketi Giresun’un Alucra ilçesinde son yolcuğuna uğurlandı.

Giresun / Alucra 14 Mart 2014 Cuma

Burak Can’ın Babasından Sağduyu Çağrısı

İstanbul'da Berkin Elvan'ın cenaze töreninin ardından önceki gün yapılan gösteriler sırasında çıkan kavgada silahla vurularak öldürülen Burak Can Karamanoğlu'nun babası Halil Karamanoğlu, sağduyu çağrılarını sürdürdü.

Giresun / Alucra 14 Mart 2014 Cuma

Giresun Tapu Müdürlüğünün 2013 Çalışmaları

Giresun Kadastro Müdürlüğü tarafından 2013 yılı içinde, Mekansal Gayrimenkul Sistemi (Megsis) kapsamında 776 bin 672 parselin tapu müdürlüğü kayıtlarına entegresinin yapıldığı bildirildi.

Giresun / Alucra 5 Şubat 2014 Çarşamba

Giresun'da Kaçakçılık Operasyonları

Alucra ve Bulancak ilçelerinde silah, içki ve sigara kaçakçılığı yaptığı belirlenen biri Gürcistan uyruklu 2 kişi gözaltına alındı.

Giresun / Alucra 14 Ocak 2014 Salı

Cenaze Yolunda Kaza Açıklaması

Ordu'da bıçaklanarak öldürülen Yusuf Cemal Bayır'ın Giresun'daki cenazesine gidenleri taşıyan aracın dereye düşmesi sonucu 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Giresun / Alucra 8 Ocak 2014 Çarşamba

Alucra'da Vatandaşlar Ekmek İsrafına Karşı Bilgilendirildi

Alucra'da Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Trabzon Şube Müdürlüğü, Alucra Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Alucra Kaymakamlığı işbirliğinde "Ekmek İsrafının Önlenmesi, Tam Buğday Ekmeği ve Sağlıklı Beslenme" paneli d

Giresun / Alucra 5 Aralık 2013 Perşembe

Karadeniz Yaylalarında Renk Cümbüşü

İlkbaharda çayırları ve ormanlarıyla yeşile bürünen Karadeniz yaylaları, sonbaharla mor, kırmızı ve sarı gibi değişik renklere bürünerek doyumsuz görüntüler ortaya çıkarıyor.

Giresun / Alucra 6 Ekim 2013 Pazar

Alucra Kent Meydanı Törenle Açıldı

Giresun’un Alucra ilçesinde yapımı tamamlanan Kent Meydanı törenle açılarak vatandaşın hizmetine sunuldu.

Giresun / Alucra 11 Ağustos 2013 Pazar

AK Parti Grup Başkanvekili Canikli, Giresun'da

GİRESUN - AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, imam hatip okullarına ilişkin, "Önümüzdeki yıllarda bu okullar, Türkiye'nin en parlak, en başarılı okulları olacaktır inşallah" dedi.

Giresun / Alucra 10 Ağustos 2013 Cumartesi

Yaylanın Vazgeçilmez İçeceği "yayık Ayranı"

GİRESUN - Karadeniz yaylalarında doğal yoğurt ve kaynak suyundan yaklaşık 2 metrelik tahta yayıkta yapılan "yayık ayranı", eşsiz tadıyla yaylanın vazgeçilemeyen içeceği durumunda.

Giresun / Alucra 13 Haziran 2013 Perşembe

Giresun’da Bir Uzman Doktora 2 Bin Hasta Düşüyor

Giresun genelinde her 2 bin kişiye bir uzman hekim düşerken, Espiye’de ise uzman başına düşen hasta sayısının 15 bin 905 olduğu tespit edildi.

Giresun / Alucra 24 Mayıs 2013 Cuma

Yağlıdere'de Otomobil Dereye Yuvarlandı

Giresun'un Yağlıdere ilçesinde otomobilin dereye yuvarlanması sonucu sürücü ile eşi hayatını kaybetti. Çiftin kaybolan kızları için arama çalışması başlatıldı.

Giresun / Alucra 29 Nisan 2013 Pazartesi

Gtso Başkanı Çakırmelikoğlu, Şeçim Çalışmalarını Şebinkarahisar'da Sürdürüyor

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu 4 Mayıs’ta yapılacak olan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri öncesi Şebinkarahisar’daki üyeleri ve esnafı ziyaret ederek destek istedi.

Giresun / Alucra 19 Nisan 2013 Cuma
 1  2  ...  9  10  11  ...  32  33