112 ekipleri yeni yılı görevleri başında karşılıyor

112 ekibinden detaylar
Yılbaşı Yılbaşı Gecesi Sağlık Personeli Sağlık Ekipleri Yeni Yıl 

-112 personeli ile röportaj

( İZMİR -ÖZEL)- 112 personeli Gülin Aydoğan, “Bu gece bizde ailemizle, sevdiklerimizle birlikte olabilirdik. Ama görevimizi kutsal olduğu için görev başındayız, halkımız da bizim ailemiz” İZMİR

- Yeni yıla eğlenerek girenlerin yanı sıra geceyi çalışarak geçiren 112 sağlık personeli, vatandaşların sağlığı için görevleri başında her an gelebilecek vaka anonslarını bekledi. Yeni yıla eğlenerek girenlerin yanında geceyi çalışarak geçiren meslek gruplarından biri de 112 ambulans çalışanları oldu. Yılbaşını teyakkuzda geçiren sağlık ekipleri, gece geç saatlerde ortaya çıkan yaralanma, bayılma ve trafik kazaları gibi olumsuz vakalara anında müdahale etti. Cumhuriyet Meydanında da görev yapan 112 Acil Servis çalışanları da yılbaşını teyakkuzda geçirdi. Gece boyunca gelişen olaylara müdahale etmek için ambulans taleplerine koşturan çalışanlar,görev bilinciyle insan sağlığının her şeyden önemli olduğunu belirtti.
“Halkımız da bizim bir ailemiz” 112 personeli Gülin Aydoğan, yılbaşı gecesi için yoğun bir tempoya hazır olduklarını belirterek, “Bizler zaten 24 saat nöbet usulüne göre çalışan ekipleriz. O yüzden bu gecenin bizim için özel bir anlamı yok. Biz zaten bayram, yılbaşı gibi özel günlerde halkımızın sağlığı için sürekli çalışıyoruz. Onların sağlığının güvende olması bizim için çok önemli. Bu gece bizde ailemizle, sevdiklerimizle birlikte olabilirdik. Ama görevimizi kutsal olduğu için görev başındayız. Onlar da bizim bir ailemiz, onlara müdahale etmekten ve burada olmaktan mutluyuz” dedi.

31 Aralık 2017 Pazar günü yayınlandı