Cumhurbaskani Erdogan'a 24 Yillik Sürpriz

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’i ziyaret eden Kestel Belediye Baskani Önder Tanir, Erdogan’in 19 Ocak 1999 tarihinde Kestel ziyareti sirasinda çekilen fotografini ve günün gazete mansetinin yer aldigi tabloyu kendisine hediye etti.

Cumhurbaskani Erdogan'a 24 Yillik Sürpriz
Kestel Belediye Baskani Önder Tanir, AK Parti Kestel Ilçe Baskani Nesri Demir ve AK Parti Kestel Ilçe Teskilati, AK Parti Grup Toplantisi’na katilmak üzere Ankara’ya gitti. Grup toplantisina katilan heyet, ardindan Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ile bir araya geldi. Kestel Belediye Baskani Önder Tanir, AK Parti Bursa Milletvekilleri Ahmet Kiliç, Atilla Ödünç ve AK Parti Kestel Ilçe Baskani Nesri Demir, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a anlamli bir hediye verdi. Erdogan’a, 19 Ocak 1999 yilinda Kestel’deki bir cemiyete katildigi sirada çekilen fotografi ve yerel bir gazetenin ‘Siyaset yapma yasagi bulunan T.Erdogan Kestel’i salladi’ baslikli gazete manseti, Belediye Baskani Önder Tanir ve Milletvekilleri Ahmet Kiliç, Atilla Ödünç ve Ilçe Baskani Nesri Demir tarafindan kendisine takdim edildi. Anlamli hediye karsisinda büyük mutluluk yasayan Cumhurbaskani Erdogan, Bursa heyeti ile birlikte hatira fotografi çektirdi.

Kestel Belediye Baskani Önder Tanir, bu fotografi sosyal medya hesaplarinda su sözlerle paylasti: “AK Parti Bursa Milletvekillerimiz Ahmet Kiliç, Atilla Ödünç ve Ilçe Baskanimiz Nesri Demir ile birlikte, Türkiye yüzyilinin lideri, Baskanimiz Recep Tayyip Erdogan‘a, 16 Ocak 1999 yilinda Kestel ilçemizi ziyareti sirasinda çekilen fotografi ve yerel gazetenin manset haberini takdim ederek yeniden Kestel’imize davet ettik. Dünya liderimizi Kestel’imizde bir kez daha agirlamayi nasip et Ya Râbbi. Dosta güven, düsmana korku salan bir liderle ayni yolda yürüyoruz. Elhamdülillah”
Kaynak: İHA