Haber Arşivi

Güven Kıraç'tan flaş açıklama...

Oyuncu Güven Kıraç ile genç sevgilisinin samimi görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ünlü isim ile Başak Kıraç'ın 12 yıllık evliliklerinin, basına da yansıyan bu kareler nedeniyle bittiği iddia edilmişti. Kıraç, "Hakkımda çıkan haberlere sessiz kalmıştım ancak işin doğrusunu yazmak istedim" diyerek, konuyla ilgili olarak günler sonra ilk açıklamayı yaparken, çok konuşulan 'yaş farkı' detayına da değindi.

3 Kasım 2022 Perşembe   01:49:14

Banu Alkan'ın 5 yıla kadar hapsi isteniyor!

'Afrodit' lakaplı Banu Alkan’ın seslendirdiği 'Beyaz Orkide' isimli şarkının nakaratındaki sesin kendisine ait olduğunu söyleyen Nicole Peachey, ünlü sanatçıdan şikayetçi oldu. Başlatılan soruşturma kapsamında alınan bilirkişi raporlarıyla sesin Peachey’e ait olduğunun tespit edildi. Kendi sesiymiş gibi playback yaptığı ortaya çıkan Banu Alkan hakkında 'manevi veya mali haklara tecavüz' suçundan hapis istemiyle dava açıldı.

3 Kasım 2022 Perşembe   01:47:16

Sampiyonlar Ligi'nde Son 16 Belli Oldu

UEFA Sampiyonlar Ligi’nde Porto, Bayern Münih, Napoli, Tottenham, Club Brugge, Liverpool, Inter, Eintracht Frankfurt, Chelsea, Real Madrid, Manchester City, Benfica, Milan, Leipzig, Borussia Dortmund ve Paris Saint-Germain, son 16’ya kaldi.

3 Kasım 2022 Perşembe   01:44:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk kez duyurdu: CENK füzesinin müjdesini vereceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CENK isminde yeni bir füze çalışmasının yapıldığını açıkladı. TAYFUN füzesinin menzilinin Yunanistan'ı ürküttüğünü ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "CENK ve GEZGİN füzeleri gibi daha nicelerinin müjdelerini, zaman geldikçe vereceğiz." ifadelerini kullandı.

3 Kasım 2022 Perşembe   01:25:39

Kagit Gibi Ezilen Otomobil 4 Kisiye Mezar Oldu

Afyonkarahisar’da yol yapim çalismasindan dolayi yolu karistiran sürücünün kontrolünden çikan otomobil yaklasik 5 metre yükseklikten insaat alanina düstü. Kagit gibi ezilen otomobilde 3’ü ayni aileden 4 kisinin cesedi güçlükle çikarildi.

3 Kasım 2022 Perşembe   01:19:51

Bandirma'da Trafik Kazasi Açiklamasi 1 Agir Yarali

Balikesir’in Bandirma ilçesi, Karacabey yolunda takla atan araç sürücüsü agir yaralandi.

3 Kasım 2022 Perşembe   01:15:51

Ayrildigi Esinin Evinde Kendini Yaktigi Iddiasi

Sakarya’nin Serdivan ilçesinde 6 ay önce ayrildigi esiyle son kez görüstügü ögrenilen adamin, esinin evinde kendini yaktigi iddia edildi.

3 Kasım 2022 Perşembe   01:12:55

Bakan Çavuşoğlu BM Genel Sekteri Guterres ile görüştü: Sonuçtan çok memnunuz

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ile telefonda görüştü. Görüşmede tahıl koridoru konusundaki gelişmeler ele alındı. Guterres, Türkiye'nin gayretlerinden dolayı teşekkür ederek alınan sonuçtan büyük memnuniyet duyduğunu belirtti.

3 Kasım 2022 Perşembe   00:49:35

Karabük'te Biçakli Kavga Açiklamasi Agabey Ve Kardesi Yaralandi

Karabük’te yabanci uyruklu 3 kisi arasinda çikan biçakli kavgada agabey ile kardesi yaralandi.

3 Kasım 2022 Perşembe   00:48:55

THY üçüncü çeyreği 1.5 milyar dolar net kâr ile tamamladı...

Türk Hava Yolları, operasyonel çevikliği, pandemi döneminde koruduğu yüksek nitelikli iş gücü ve geniş uçuş ağı sayesinde güçlü seyreden talebe hızlı karşılık vererek 2022 yılının üçüncü çeyreğini 1,5 milyar dolar net kâr ile tamamladı. THY 2020 yılından itibaren salgın nedeniyle yaşanan zorlu sürece rağmen üst üste beşinci çeyrekte de net kâr gerçekleştirmiş oldu.

3 Kasım 2022 Perşembe   00:38:37

Sağlık Bakanı Koca açıkladı: İstanbul'da tedavi gören maden işçisi taburcu edildi

Bartın'daki maden ocağı patlamasında yaralanan ve Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde karbonmonoksit zehirlenmesi sebebiyle tedavi altına alınan İbrahim Çeliktaş'ın taburcu olduğu öğrenildi. Ağır yaralı diğer 5 yanık hastasından biri olan Remzi Taşkömür ise yoğun bakımdan servise çıktı.

3 Kasım 2022 Perşembe   00:36:10

Hastanede Görevi Basinda Kalp Krizi Geçiren Güvenlik Görevlisi Hayatini Kaybetti

Samsun’da hastanede görevi basinda kalp krizi geçiren güvenlik görevlisi yapilan müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti.

3 Kasım 2022 Perşembe   00:35:55

Afyonkarahisar'da Otomobil Sarampole Devrildi, Çok Sayida Ölü Ve Yarali Var

Afyonkarahisar’da bir otomobilin sarampole yuvarlanmasi sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre çok sayida ölü ve yaralinin oldugu ögrenildi.

3 Kasım 2022 Perşembe   00:32:55

Atasehir'de Skandala Imza Atan Hastane Yeniden Faaliyete Geçti

Atasehir’de bulunan özel bir hastanede yatan yasli bir vatandasin, personeller tarafindan alay edilerek çekilen görüntüleri sosyal medyada büyük tepki toplamis; görüntülerin hizlica yayilmasindan sonra Saglik Bakani Fahrettin Koca skandal görüntülerden ötürü hastanenin bütün faaliyetlerinin durduruldugu açiklamasini yapmisti. Hastane 27 gün sonra yeniden faaliyete geçti.

3 Kasım 2022 Perşembe   00:26:25

Esiyle Tartisan Adam 3 Katli Apartmandaki Kaldigi Daireyi Atese Verdi, Dumandan Kendisi Etkilendi

Bursa’da esiyle tartisan 23 yasindaki genç, sinir krizi geçirince 3 katli apartmandaki kaldiklari daireyi atese verdi. Çevredekilere korkulu anlar yasatan sahis dumandan etkilendi.

3 Kasım 2022 Perşembe   00:19:55

Konya'da Otomobil Ile Kamyonet Çarpisti Açiklamasi 8 Yarali

Konya’nin Beysehir ilçesinde otomobil ile kamyonetin çarpismasi sonucu meydana gelen kazada 8 kisi yaralandi.

3 Kasım 2022 Perşembe   00:16:56

Bosnali Sirp Muhalifler Seçim Sonuçlarini Protesto Etti

Bosna Hersek’te Sirplarin yogun olarak yasadigi Sirp Cumhuriyeti (RS) entitesinde muhalefet partileri, oylarin çalindigi iddiasiyla seçim sonuçlarini protesto etti.

3 Kasım 2022 Perşembe   00:16:54

Tarih verdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok önemli asgari ücret ve EYT açıklaması...

Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında milyonların merak ettiği soruları yanıtladı. Asgari ücret ve emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan tarih verdi.

3 Kasım 2022 Perşembe   00:16:28

Kütahya'nin Emet Ilçesinde Is Yeri Denetimi Ve Yol Uygulamasi

Kütahya’nin Emet ilçesinde polis ekiplerince yol uygulamasi ve 5 umuma açik isyerinde yapilan denetimlerde 167 sahis ve 35 araç sorgulandi.

3 Kasım 2022 Perşembe   00:08:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya gönderme! 'Yakında dağılacaklar'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. 6'lı masaya eleştirilerde bulunan Erdoğan "Bunlar Millet İttifakı diyerek orada da millete ihanet ediyorlar. Onların adı millet değil illet ya da zillet. Yakında o zillet ittifakı zaten dağılacak. Ömrü fazla uzun değil onların, dağılacaklar" dedi. Asgari ücret ve EYT konusunda vatandaşın merak ettiklerini yanıtlayan Erdoğan, "Şu anda Vedat Bilgin ve ekibi çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalarla birlikte önümüzdeki ay ve yeni yıl bunların arka arkaya açıklandığı aylar olacak. Buralardaki ücret politikalarımızı da açıklayacağız. Bunlardan en önemlisi asgari ücretin tespiti çalışması olacak. Bu çalışmayla gerek sözleşmeliler gerek EYT’lilere ilişkin açıklamalar olacak. 2023 yılına bunları açıklayarak girmiş olacağız." ifadelerini kullandı.

3 Kasım 2022 Perşembe   00:03:49

 1  2  ...  38  39