Haber Arşivi

Erzincan'da Midibüs Devrildi Açiklamasi 21 Yarali

Erzincan’da midibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasinda 21 kisi yaralandi.

3 Ekim 2022 Pazartesi   07:50:47

Brezilya'da Baskanlik Seçimi Ikinci Tura Kaldi

Brezilya’da bu pazar günü yapilan genel seçimlerde ilk sonuçlar açiklandi. Devlet baskani adaylari arasinda salt çogunlugu elde eden çikmadigi için seçim ikinci tura kaldi.

3 Ekim 2022 Pazartesi   05:26:52

Hakan Altun Açiklamasi 'Cumhuriyet'in 100.Yilinda Gel Bari Ask'

Arabesk müzigin güçlü seslerinden Hakan Altun, Bursali sevenleriyle bulustu. Bursa açikhava sahnesinde ilk konserini veren Altun, keyifli anlar yasadi. ‘Ask Lütfen Gel’ sarkisini seslendirdigi esnada ‘Bu sene olmuyorsa seneye Cumhuriyetin 100.yYilinda gel bari ask’ diyerek yalnizligini dile getirdi.

3 Ekim 2022 Pazartesi   04:03:21

Türkiye'den Üst Düzey Bir Heyet Libya'ya Gidecek

Disisleri Bakanligi, Türkiye’den bir heyetin Libya’ya resmi ziyaret gerçeklestirecegini açikladi.

3 Ekim 2022 Pazartesi   02:22:20

Bosna Hersek'te Genel Seçimin Ilk Sonuçlari Açiklandi

Bosna Hersek Merkezi Seçim Komisyonu, bugün gerçeklestirilen genel seçimin ilk sonuçlarini açikladi.

3 Ekim 2022 Pazartesi   02:09:50

Masterchef'te kim elendi 2022, Çağatay mı, Kaan mı? || Masterchef'te elenen isim açıklandı! 2 Ekim'de Masterchef'te hangi yarışmacı elendi?

Masterchef eleme heyecanı ekranlara geldi. Masterchef'te haftanın eleme adayları elemece gecesinde ilk olarak balkabağı ile yaratıcılık tabağı hazırladılar. Masterchef'te bugün bir isim yarışmaya veda etti. Peki 2 Ekim Masterchef'te kim elendi, hangi yarışmacı?

3 Ekim 2022 Pazartesi   01:44:34

Ruhsatsiz Tabanca Ile Yakalandi, 'Çiftligim Var' Diye Kendini Savundu

Aksaray’da polis ekiplerince yapilan uygulamada ruhsatsiz tabanca ile yakalanan ve rahat tavirlariyla dikkat çeken sürücü, “Neden tabanca tasiyorsunuz?” sorusuna “Çiftligim var” diyerek kendini savundu.

3 Ekim 2022 Pazartesi   01:43:50

Talas Makinesinin Içine Düsen Genç Hayatini Kaybetti

Bursa’nin Inegöl ilçesi, Mobilya Ihtisas Organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren orman ürünleri fabrikasinda meydana gelen olayda talas makinesinin içine düsen genç isçi feci sekilde hayatini kaybetti.

3 Ekim 2022 Pazartesi   01:32:50

Başkan Yazıcı’dan İmamoğlu’na: Anlamakta zorlandık Tuzla Metrosu ne zaman açılacak?

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosunu sahiplenen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi. İBB tarafından yapılmayan Tuzla Metrosunu hatırlatan Başkan Yazıcı, "Tuzla Metrosu hangi tarihte açılacak? Net tarih nedir? Beni geçin, vatandaş soruyor?" ifadelerini kullandı.

3 Ekim 2022 Pazartesi   01:23:17

LGBT bayrağı açarak 'özgürlükten' bahsedenler Kadıköy'de çarşafa saldırdı

Kadıköy'de bir araya gelen bir grup, İran'da başörtüsünü tam kapatmadığı gerekçesiyle gözaltına alınan Mahsa Amini’nin ahlak polisi tarafından öldürülmesini protesto etti. Protesto sırasında sözde LGBT bayrağı açıp 'özgürlükten' bahseden kişiler başörtüsüne ve çarşafa saldırdı. Protestocuların yaktığı çarşaf, polis tarafından söndürüldü.

3 Ekim 2022 Pazartesi   01:02:48

Park Halindeki Kamyonet Alevlere Teslim Oldu

Zonguldak’in Eregli ilçesinde park halindeki kamyonet yanarak kullanilamaz hale geldi.

3 Ekim 2022 Pazartesi   00:54:51

Bosna Hersek'te Ilk Sonuçlara Göre Muhalefetin Ortak Adayi Önde

Bosna Hersek’te bugün gerçeklestirilen genel seçimlere iliskin olarak Demokratik Eylem Partisi (SDA) tarafindan paylasilan ilk veriler, Devlet Baskanligi Konseyi üyeligi yarisini muhalefetin ortak adayi Denis Becirovic’in önde götürdügünü ortaya koydu.

3 Ekim 2022 Pazartesi   00:43:51

İhmal ve bakımsızlık çürüme getirdi: İSBİKE çöküyor! Esnaf da öğrenci de şikayetçi...

Çevreci ulaşım sağlıklı yaşam hedefiyle 2012'de İstanbulluların hizmetine sunulan İSBİKE, bakımsız istasyonları ve yetersiz bisikletleriyle gündemden düşmüyor. Pedal çevirmek isteyen bisiklet bulamıyor, bisikletini park etmek isteyense istasyon... İhmal ve bakımsızlığın aşama aşama çürüttüğü proje, vatandaşın da tepkisini çekiyor.

3 Ekim 2022 Pazartesi   00:39:27

Serap Korkmaz heyecanını paylaştı!

2017 yılında 'Avatar' lakaplı başarılı sporcu Çağan Atakan Arslan ile nikah masasına oturan ve 2018 yılında oğlu Leon Aslan'ı kucağına alan Serap Korkmaz, şimdilerde ikinci kez anne olacak olmanın heyecanını yaşıyor. Geçtiğimiz haftalarda bebeklerinin cinsiyeti açıklayan çiftten Korkmaz, Vadistanbul’da görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle sohbet eden ünlü isim, heyecanını paylaştı.

3 Ekim 2022 Pazartesi   00:15:10

George Clooney'den Brad Pitt'e cevap!

'Fight Club', 'Troy' ve 'Meet Joe Black' gibi yapımlarla dünya çapında üne kavuşan aktör Brad Pitt, geçtiğimiz günlerde Vogue dergisine verdiği röportajda dünyanın en yakışıklı erkeğinin George Clooney olduğunu söyleyerek günlerce sosyal medyada konuşulmuştu. Bu cevabın ardından 'The Late Show with Stephen Colbert' adlı programa konuk olan Clooney, Pitt'in bu sözlerine gündem olan bir cevap verdi.

3 Ekim 2022 Pazartesi   00:12:29

Gökhan Türkmen aşkını haykırdı!

Şarkıcı Gökhan Türkmen, lise yıllarında aynı sırayı paylaştığı ve 2014'te nikâh masasına oturduğu Sinem Aksoy'a aşkını haykırdı. Eşiyle okul yıllarında çekilen bir fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlayan ünlü isim, paylaşımıan düştüğü notla dikkatleri üzerine çekti. İşte Türkmen'in o paylaşımı...

3 Ekim 2022 Pazartesi   00:07:03

Nikâha saatler kala soyadı hamlesi!

Bir süre önce oyunculuktan şarkıcılığa yönelen Merve Boluğur, aradığı aşkı DJ Mert Aydın da bulmuştu. Bu akşam dünyaevine girecek olan ikiliden Boluğur, sosyal medyadan hazırlık sürecini paylaşmaya başladı. Saç ve makyajının yapıldığı anları takipçilerinin beğenisine sunan ünlü isim, törene saatler kala profiline müstakbel eşinin soyadını da ekledi. İşte detaylar...

3 Ekim 2022 Pazartesi   00:02:55

 1  2  ...  36  37