Çat Haberleri (Erzurum)

Askeri Hastaneler Yeniden Dizayn Ediliyor

Sağlık Bakanı Akdağ:'Çatışmaların yoğun olduğu yerlerde, ihtiyacın daha yüksek olduğu alanlarda, mesela Diyarbakır, Hakkari, Van'da TSK'mızın ve Milli Savunma Bakanlığımızın istediği yerlerde Bakanlığımıza devredilen hastane

Erzurum / Çat 26 Şubat 2017 Pazar

AK Parti Erzurum Milletvekili Ilıcalı Çat'ta

AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, 16 Nisan'da yapılacak referandum çalışmaları kapsamında Çat ilçesini ziyaret etti.

Erzurum / Çat 25 Şubat 2017 Cumartesi

Erzurum'da Yoğun Sis

Kentte etkili olup görüş mesafesini 20 metreye düşüren sis, sürücülere zor anlar yaşattı.

Erzurum / Çat 7 Şubat 2017 Salı

Doğuma Yetiştiren Belediye Başkanının Eşinin İsmini Bebeğine Verdi

Erzurum'da kar ve tipi nedeniyle ulaşımın güçlükle sağlandığı mahallede doğum sancısı çeken Güler, kendisini arazili makam aracıyla evinden alıp hastaneye götüren Çat Belediye Başkanı Kılıç'ın eşinin ismini dünyaya getirdi

Erzurum / Çat 2 Şubat 2017 Perşembe

Sancılanan Hamile Kadını Makam Aracıyla Hastaneye Götürdü

Çat Belediye Başkanı Kılıç, kar ve tipi nedeniyle ulaşımın güçlükle sağlandığı mahallede doğum sancısı çeken kadını, makam aracıyla hastaneye ulaştırdı.

Erzurum / Çat 1 Şubat 2017 Çarşamba

Hayırseverlerin Yardımı 'Kara Lastikli' Çocukları Isıttı

Erzurum'un Çat ilçesindeki bir okulda görev yapan beden eğitimi öğretmeni Yasin Sepil'in, müzik ve sporla öğrencilerine okulu sevdirdiği haberini okuyan hayırseverlerin yardımları sayesinde, okuldaki çocuklar artık üşümeyecek Hayır

Erzurum / Çat 5 Ocak 2017 Perşembe

Kış Şartlarında Kaçak Elektriğe Teknolojik Çözüm

Doğu Anadolu'da 7 şehre hizmet veren Aras EDAŞ çalışanları, kaçakla mücadele kapsamında kullanmaya başladıkları uzaktan erişim sistemi ile kaçak kullanımını yerinde tespit ediyor ve kış şartlarında kapı kapı dolaşıp fatura y

Erzurum / Çat 30 Aralık 2016 Cuma

FETÖ'nün Doğu Anadolu'daki 'Çatı Yapılanması'na Yönelik Operasyon

Erzurum merkezli 5 ildeki operasyonda gözaltına alınan ve örgütün Doğu Anadolu'daki 'çatı yapılanması'nda sözde yönetici olarak görev aldıkları öne sürülen 13 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Erzurum / Çat 28 Aralık 2016 Çarşamba

Erzurum'da Terör Operasyonu

Kentin 5 ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda, terör örgütü PKK/KCK'nın sözde köy komiteleri, işbirlikçi yapılanmaları içerisinde hareket ederek örgüte yardım ve yataklık yaptıkları iddia edilen 21 kişi gözaltına alındı.

Erzurum / Çat 28 Aralık 2016 Çarşamba

Erzurum'da Terör Operasyonu Açıklaması 21 Gözaltı

43 ve 44’ adı verilen operasyonla gözaltına alındı.

Erzurum / Çat 28 Aralık 2016 Çarşamba

Kılıç'tan CHP Milletvekillerine Mektup

Çat Belediye Başkanı Kılıç, Erzurum'daki çetin kış koşullarında ısınma giderlerinin karşılanması talebinin gündeme getirilmesi için CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve partili milletvekillerine mektup gönderdi.

Erzurum / Çat 22 Aralık 2016 Perşembe

Doğu Anadolu'daki Soğukların Antarktika'yı Geçmesi

Çat Belediye Başkanı Kılıç: 'Kim ne derse desin, bu olay kesinlikle bir afet halidir ve Erzurumlu bu afet karşısında memleketinin her türlü zahmetine ve çilesine katlanıyorsa, bunun adı da Erzurum aşkıdır, memleket sevdasıdır'.

Erzurum / Çat 21 Aralık 2016 Çarşamba

FETÖ'nün Doğu Anadolu'daki 'Çatı Yapılanması' Çökertildi

Erzurum merkezli İstanbul, Kayseri, Şanlıurfa ve Gaziantep'te düzenlenen eş zamanlı operasyonda örgütün sözde 'imamları' oldukları iddiasıyla 15 şüpheli yakalandı.

Erzurum / Çat 13 Aralık 2016 Salı

'Hoş Geldin Öğretmenim Projesi'

Çat ilçesinde uygulamaya konulacak Hoşgeldin Öğretmenim Projesi kapsamında öğretmenlerden oluşturulacak heyet, çocuklarını okula göndermeyen aileleri ziyaret edecek.

Erzurum / Çat 7 Aralık 2016 Çarşamba

Köy Çocuklarını 'Müzik Ve Spor'la Okullu Yaptı

Erzurum'a 60 kilometre uzaklıktaki Çat ilçesine bağlı Soğukpınar Mahallesi'nde görev yapan beden eğitimi öğretmeni Yasin Sepil, 50'nin üzerinde köy çocuğunu müzik ve spor sayesinde devamlı olarak okula kazandırdı Beden eğitimi der

Erzurum / Çat 4 Aralık 2016 Pazar
 1  2  ...  10  11  12  ...  32  33