Uçurtma Şenliği

Bağcılar Belediyesi, tarafından çevre haftası dolayısıyla düzenlenen “Uçurtma Şenliği” renkli görüntülere sahne oldu. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, çocuklarla birlikte uçurtma uçurdu.
Belediye Başkanı Bağcılar Belediyesi 


Bağcılarda gerçekleştirilen “Uçurtma Şenliği”nde çocuklar doyasıya eğlendi. Etkinliğe katılarak çocuklarla birlikte uçurtma uçuran Başkanı Çağrıcı, çevre haftası dolayısıyla geleneksel olarak düzenledikleri etkinliklerden uçurtma şenliğinde olduklarını belirterek, ' İstiyoruz ki Bağcılar da daha güzel bir çevre, daha güzel Bağcılar için neler yapabiliriz, hemşerilerimizle birlikte istişare edelim. Birlikte dikkat çekelim. Mutlaka çevreye yapılan hizmetlerin Bağcılar'da en güzelini yaşamak istiyoruz. Çünkü çevrede yapılmış olan hatalar herkese mal olan hatalardır ' şeklinde konuştu.

Çevre haftası etkinlikleri hakkında bilgiler veren Lokman Çağrıcı, ' Çevre haftası etkinliğimiz açılışlarla, çiçek ve ağaç dağıtım kampanyalarımızla, panellerle açık oturumlarla devam etti. İnşallah cuma günü de Murat Kekeli konseriyle çevre haftası boyunca yapılmış olan etkinliklerin de ödülünü vereceğiz ' diye konuştu.

Etkinliğe katılan bir çocuk ise gününün çok güzel geçtiğini belirterek, uçurtmasını uçurduğunu ve eğlendiğini söyledi. Organizasyon halk oyunları gösterisi, uçurtma federasyonu tarafından ilginç tasarımlarla oluşturulan uçurtmaların boy göstermesi ve vatandaşlara fesleğen dağıtılmasıyla son buldu.
8 Haziran 2012 Cuma günü yayınlandı