Dolmuş Ve Taksi Esnafından ODTÜ Yoluna Destek Eylemi

Ankara Minibüsçüler Esnafı Odası Başkanı Hacı Bekir Gani, ODTÜ'de devam eden yol çalışmasına destek verdiklerini söyledi.
Belediye Başkanı Melih Gökçek 


ODTÜ yol çalışma alanında toplanan dolmuş ve taksi esnafı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e destek verdi. Şoförler adına açıklama yapan Ankara Minibüsçüler Esnafı Odası Başkanı Gani, Ankara nüfusu hızla arttığını çok acil alt geçit, üst geçit, köprü ve yollara ihtiyaç duyulduğunu ifade ederek, ' Bu tür yolların engellenmesine biz karşıyız. Hizmet engelleniyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e sorduk, gerçekten bu kadar ağaç kesiliyor mu diye. Baktık ki 600 kadar ağaç kesilmiş. Ancak yerine 3 bin ağaç dikileceği taahhüt edildi. İstendiği takdirde 23 bin ağacın da ODTÜ çevresine dikileceği söylendi. Ancak geçtiğimiz günlerde buraya yine geldiğimizde ODTÜ çevresinde yapılan villalardan ve sosyal tesislerden dolayı ağaçların kesildiğini gördük. Buna niye kimse sesini çıkarmıyor ' diye konuştu.

Şoför esnafı olarak gerçekten yıllardır trafiğin kahrını çektiklerini belirten Gani, ' Ankara'nın çok acil yollara ihtiyacı var. Biz bu tür çalışmaları destekliyoruz. Ankara'da yapılan çalışmalar gözle görülen çalışmalardır. Belediyeden istendiği takdirde istenilen yerlere ağaç dikilecektir.Çalışmaları engelleyen kişilerin öğrenci grupları olduğuna inanmıyorum. Dışarıdan gelen illegal gruplar olduğunu biliyoruz. Yapılan hizmetleri engellemeyelim destekleyelim ' dedi.
Melih Gökçek Hakkında
Melih GÖKÇEK, 20 Ekim 1948 tarihinde Ankara Keçiören'de doğdu. Babası avukat, annesi ev hanımıydı. Üç çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olan Gökçek beş yaşına kadar Başkent Ankara'da ikamet etti. Babasının işi dolayısıyla Gaziantep’e taşınan Gökçek, ilk, orta ve lise eğitimini Gaziantep‘te tamamladı. 1967 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni kazanınca tekrar Ankara’ya yerleşti. Mülkiye’den sonra Gazi Üniversitesi Gazeteci...
devamı
25 Ekim 2013 Cuma günü yayınlandı