Ünlülerin don muhabetti herkesi gülme krizine soktu

Kanal D ' nin, yayınlanan sunuculuğunu İlker Ayrık ' ın yaptığı sevilen yarışma programı “Ben Bilmem Eşim Bilir”in ünlülere özel bölümünde Yeşim Salkım - Hakan Eratik, Pınar Aylin - Süleyman Erbaykent, Derya - Mehmet Coşkundeniz, Derya - Bekir Aksoy çiftleri yarışacak.
İlker Ayrık Kanal D Ben Bilmem Eşim Bilir 


Hanımların alışveriş alışkanlığından konuşurken beylerin iç çamaşırı ve çoraplarını nasıl aldıklarına değinen Ayrık, ünlü beylerinde sohbete katılmasıyla birlikte stüdyoda herkes kahkahaya boğuldu.

İlker Ayrık çamaşır ve çoraplarını eşinin aldığını söyleyince, Bekir Aksoy hemen olmaz öyle şey denemiyor musun, ben kendim alırım, denemeden de almam dedi.

Süleyman Erbaykent ' in “Ben en son donumu on sen önce aldım” demesi ise stüdyoyu kırdı geçirdi.

Ekranların sevilen yarışmasının yeni bölümü Pazartesi günü yayınlanacak.

BEYAZ GAZETE


İlker Ayrık Hakkında
2008-2009 sezonunda Cimri oyunu ile Kent Oyuncuları'na katıldı. Tiyatro aktörlüğünün yanı sıra, 2002'de beri birçok sinema, dizi ve reklam çalışması yaptı. Rol aldığı oyunlar: Annem Yokken Çok Güleriz Cimri Uçurtmanın Kuyruğu Sığıntılar Vişne Bahçesi Oz Büyücüsü Filmografisi: 80'ler 2012 - Çağatay Çakallarla Dans 2010 – Servet Memlekette Demokrasi Var 2010 – Uzatmalı Sıtkı Geniş Aile 2009 – Mürsel A.R.O.G 2008 – Esnaf Cesaretin Var mı Aşka 200...
devamı
11 Nisan 2015 Cumartesi günü yayınlandı