Fidan Yazıcıoğlu, Oğlu Muhsin Yazıcıoğlu'nu Anlattı - Ömür Dediğin

Fidan Yazıcıoğlu, Oğlu Muhsin Yazıcıoğlu'nu Anlattı - TRT Haber kanalında yayınlanan Ömür Dediğin programının bu haftaki konuğu BBP kurucusu merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun annesi Fidan Yazıcıoğlu oldu. Fidan Yazıcıoğlu, programın genelinde oğlu Muhsin Yazıcıoğlu'ndan bahsetti.
Büyük Birlik Partisi Belediye Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu Ömür Dediğin Doğan Ürgüp 


ACI ÖLÜM: Muhsin Yazıcıoğlu

Türk siyasi tarihinin son kırk yılında etkin ve seveni sevmeyeninden çok olan, Büyük Birlik Partisi Kurucusu Muhsin Yazıcıoğlu, beş arkadaşıyla birlikte 25 Mart 2009 tarihinde Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi yakınlarındaki Keş Dağı'na düşen helikopterde hayatını kaybetmişti. Onun ölümü, ne yazık ki, şüpheli ve acı ölümlerden biri olarak akıllara kazındı. Muhsin Yazıcıoğlu ' nun acı ölümü, onu tanıyan tanımayan, seven sevmeyen herkesi derinden üzmüştü ama annesi Fidan Yazıcıoğlu ' nun, evladının üşüyerek ölüme gittiği o anlarda hissettiği acının tarifi yoktur sanıyorum.

Fidan Yazıcıoğlu, Hüzünlü Ama Güçlü Bir Anne…
Ömür Dediğin ' de görmeyi çok istediğim biri olan Fidan Yazıcıoğlu ' na, uzun ve zor uğraşlar sonunda ulaştık. Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp Bey ' in de desteğiyle Fidan Teyzemizle görüşmeyi başardık.

Hazırlayan: Zeliha İLHAN DOYMUŞ
25 Mart 2013 Pazartesi günü yayınlandı