Arda Turan: Yaz Dostum (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 31.12.2014

TV8 ekranlarında bu akşam ünlüler geçidi var. Her yılbaşı akşamı olduğu gibi bu yılbaşında da her kanal en iyi programı ile ekranlara geldi.
O Ses Türkiye Yılbaşı Türkiye Arda Turan 


Tv8 ekranlarında ise sunuculuğunu Acun Ilıcalı jüri üyeliğini Mazhar Alonson, Fuat Özkan, Ebru Gündeş, Athena Gökhan'ın yaptığı yarışmada da ünlüler geçidi vardı. O Ses Türkiye'de bu sefer ünlüler yarıştı, jüri üyeleri seçti.

O Ses Türkiye yılbaşı özel programında sahne alan milli futbolcu Arda Turan performansıyla şaşırtırken, Hadise Arda Turan'ı takımına katabilmek için özel bir çaba sarf etti. Hadise ' Deli Oğlan ' şarkısının sözlerini Arda Turan'a uyarlarken, Arda Turan'ın tercihi ise Ebru Gündeş'ten yana oldu.

BEYAZ GAZETE


O Ses Türkiye Hakkında
O Ses Türkiye, birçok ülkede The Voice adı ile yayınlanan ve 10 Ekim 2011'de Türkiye'de Show TV'de yayınlanmaya başlanan, 2012–2013 sezonu için Star TV ile anlaşan ve 2013–2014 sezonu için tv8 de format değiştirerek adı O Ses Çocuklar olan yaşları 7-14 arasında değişen çocukların yarıştığı yapımcılığını Acun Medya’nın, sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yaptığı, ses yarışması programıdır. Yarışmanın kuralları O Ses Türkiye programında dört jüri ve bi...
devamı
31 Aralık 2014 Çarşamba günü yayınlandı