Melih Gökçek'ten hileli seçim iddiası

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, NTV ekranlarında gündeme ilişkin konuştu. Programa Gökçek'in “hileli seçim” iddiası damga vurdu.
Belediye Başkanı Melih Gökçek Çankaya Belediyesi 


'SUÇÜSTÜ YAKALADIM'
Çankaya'daki seçim kurulunda yaşananları anlatan Gökçek, “Ben bunları Ankara seçimlerinde hile yapacaklarken suçüstü yakaladım” dedi. Tutanakların atıldığını söyleyen Gökçek, “Attıktan sonra da bir kısmını yükleyip Çankaya Belediyesi'nin çöp kamyonuna yüklemişler. O çöp kamyonu çöplüğe gidecek. Daha sonrada çöplüğe giderek “Oyları bulduk. Hile yapıldı” diyeceklerdi” dedi.

'İŞLERİ GÜÇLERİ TEZGAH'
Çöp kamyonunun son anda yakaladığını söyleyen Gökçek, daha sonra ise CHP'li avukatların oyları geri götürerek olayı örtbas ettiğini ekledi. Gökçek, “Bunların işi gücü tezgahı hazırlayıp, insanların üzerine atmak” ifadelerini kullandı.
Melih Gökçek Hakkında
Melih GÖKÇEK, 20 Ekim 1948 tarihinde Ankara Keçiören'de doğdu. Babası avukat, annesi ev hanımıydı. Üç çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olan Gökçek beş yaşına kadar Başkent Ankara'da ikamet etti. Babasının işi dolayısıyla Gaziantep’e taşınan Gökçek, ilk, orta ve lise eğitimini Gaziantep‘te tamamladı. 1967 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni kazanınca tekrar Ankara’ya yerleşti. Mülkiye’den sonra Gazi Üniversitesi Gazeteci...
devamı
25 Mayıs 2015 Pazartesi günü yayınlandı