Melih Gökçek AK Parti Ankara İl Kongresi'nde konuştu...

AK Parti Ankara 5. İl Kongresi'nde bir konuşma yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yaptığı konuşmada 2015 genel seçimlerinde AK Parti'nin oy hedefi yüzde 55' dedi.
Büyük Birlik Partisi Belediye Başkanı İl Kongresi Melih Gökçek Saadet Partisi 


Oyumuzu artıra bilmemiz için acizene benim iki fikrim var diyen Melih Gökçek, MHP, Büyük Birlik Partisi ve Saadet Partisi'ne karşı her hangi bir şekilde tahrik edici konuşmayalım çünkü Türkiye'de oylar yüzde 65 sağ, yüzde 35 sol bu seçimlerde onlardan da oy alarak inşaallah yüzde 55'i yakalayacağız' dedi.

'Ama Kılıçdaroğlu'na atış serbest' diyen Melih Gökçek 'Ben her yerde her zaman şunu söylüyorum Allah, CHP'nin başından Kılıçdaroğlu'nu eksik etmesin' şeklinde konuştu.
Melih Gökçek Hakkında
Melih GÖKÇEK, 20 Ekim 1948 tarihinde Ankara Keçiören'de doğdu. Babası avukat, annesi ev hanımıydı. Üç çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olan Gökçek beş yaşına kadar Başkent Ankara'da ikamet etti. Babasının işi dolayısıyla Gaziantep’e taşınan Gökçek, ilk, orta ve lise eğitimini Gaziantep‘te tamamladı. 1967 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni kazanınca tekrar Ankara’ya yerleşti. Mülkiye’den sonra Gazi Üniversitesi Gazeteci...
devamı
21 Aralık 2014 Pazar günü yayınlandı