Gökçekten CHP Bombaları!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Habertürk'te yayınlanan Başkent Gündemi adlı programda çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Gürsel Tekin Belediye Başkanı Melih Gökçek Mustafa Sarıgül Kemal Kılıçdaroğlu 



Gökçek, İstanbul Belediye Başkanlığı'nı Gürsel Tekin ve Mustafa Sarıgül'ün kesinlikle kazanamayacağını söyledi. Medyanın bazı isimleri köpürterek ortaya saldığını söyleyen Gökçek, ''Sarıgül de bu şekilde ortaya salındı. Medya Sarıgül'e yeter ki İstanbul'u yıkalım diye inanılmaz bir destek verecek. Size burada ilan edeyim CHP'nin adayı Mustafa Sarıgül'dür. İsteseler de Sarıgül'dür istemeseler de Sarıgül'dür'' dedi.

Gürsel Tekin'in önceleri üst perdeden demeç verdiğini söyleyen Gökçek, ''Dikkat edin gün geçtikçe geriye almaya başladı. Mesela diyor ki; kim aday olursa olsun biz elimizden geldiğince birlikte çalışırız elimizden geleni yaparız. Yani teslim bayrağını şimdiden çekmiş gözüküyor. Sarıgül'ün arkasında baronlar var. Baronlar Kılıçdaroğlu'nu kıstırdılar. Arkasından da dediler ki; Gürsel Tekin'i sustur fazla ileri gitmesin haddini bilsin. Gürsel Tekin'e sağdan soldan haberler gitmeye başladı ve çark etmeye başladı. Özellikle Koç ailesi Sarıgül'ü alıp iki defa Amerika'ya götürdü. Sarıgül'e yeni bir rol biçiliyor. Kılıçdaroğlu, Sarıgül'ü CHP'ye alacak ve sonunda genel başkan Mustafa Sarıgül olacak'' şeklinde konuştu.

Melih Gökçek Hakkında
Melih GÖKÇEK, 20 Ekim 1948 tarihinde Ankara Keçiören'de doğdu. Babası avukat, annesi ev hanımıydı. Üç çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olan Gökçek beş yaşına kadar Başkent Ankara'da ikamet etti. Babasının işi dolayısıyla Gaziantep’e taşınan Gökçek, ilk, orta ve lise eğitimini Gaziantep‘te tamamladı. 1967 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni kazanınca tekrar Ankara’ya yerleşti. Mülkiye’den sonra Gazi Üniversitesi Gazeteci...
devamı
Kemal Kılıçdaroğlu Hakkında
Kemal Kılıçdaroğlu, 1948 yılında Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde dünyaya geldi.ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde tamamladı.1971 yılında ise Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi)mezun oldu. Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha s...
devamı
14 Ekim 2013 Pazartesi günü yayınlandı